• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0
Hüseyin Öztürk
Hüseyin Öztürk
TÜM YAZILARI

Haçlılar Dağlarımıza Haç Dikme Hevesinde

22 Haziran 2018
A


Hüseyin Öztürk İletişim: [email protected]

Bu seçim bir “Hilal” ve “Haç” tercihidir. Bu gerçeği muhalefete destek veren Batılı ülke büyükelçilerinin ilişkileri anlatmaktadır.

CHP ve kayığındakileri etkileri altına alan Batılılar, al bayrağımızın dalgalandığı bütün dağ ve tepelere, Haç dikme heveslerinin heyecanı içerisindedirler.

Bunun bir örneğini geçmişten görmek isteyenler Balkanlar’a bakabilirler.

Balkanlar 500 yıla yakın bizim topraklarımızdı ve bizden sonra 6 ülkeye bölündüler. Şimdi her birinin dağlarındaki Haç işaretleri minareleri tehdit etmektedir.

O gün Balkanlar’ı Haçlılara ikram eden zihniyet, bugünkülerle aynı zihniyetteydi.

Yalnız muhalefet ve Batılılar; ısrarla, inatla, kinle, öfkeyle, reddettikleri şu vakıayı görmezden gelmektedirler.

Müslüman bir toplum olarak bin yılı aşkındır İslam’ın bayraktarlığını ve sancaktarlığını Haçlılara teslim etmemişizdir.

Bu topraklar kıyamete kadar Müslümanların yaşadığı coğrafya olacağı gibi elden çıkmış gönül coğrafyalarında da etkili olacaktır.

¥

Türkiye olarak bir yol ağzındayız. Bu yol ağzında muhalefet ve yabancı destekçileri tıkanıp, çıkmaz sokağın başında kalacaklardır.

Unutmayalım ki biz; I. Dünya Harbiyle birlikte çok büyük felaketler geçirmiş, feci belalara uğramış, bütün bunlara karşı çok üstün yaşama azmi, direnci göstermiş bir milletiz.

Bu yaşama azmi-direnci bizim geleceğe ümitle bakmamızı istemektedir. İnşallah “cumhur ittifakıyla” yeni bir yükselişe ve güce sahip olacağız.

Yaklaşık yüz yetmiş yıldır mecrasından çıkmış su misali, çamurlara bulanan milletimiz ve medeniyetimiz, tarihi yatağına girmiştir ve engin sulara erecektir.

Bu seçim, binlerce yıl içinde; “kanın, imanın, duyguların” birleşmesi ile yoğrulan ve ortak değer yargılarının haz ve elemini beraber tadan, birbirinden haberi yokken de birbiri gibi olan “amentüsü sağlam milletimizin” “Yerli ve Milli Türkiye” seçimi olacaktır.

Bu seçim, Malazgirt’ten bu tarafa Batılıların ensemizde nöbet tutup, içerideki destekçilerini sürekli besleyerek; “Orta Asya’dan geldin, yine oraya git” tehditlerine son verme seçimidir.

¥

Rahmetli Dündar Taşer’in ifadesiyle:

-“Büyük milletler, ufku ve idealleri geniş milletlerdir. Bizim milletimiz halen bu niteliği taşımaktadır.

Milletimizin zoruna giden, aynı bayrağın altında yaşadığımız, aynı devletin vatandaşı olduğumuz halde, Batılılardan ve terörden medet umanların, milletimize ve devletimize sırt dönerek, düşmandan yana olmalarıdır.

CHP hiçbir vakit, normal seçimle iktidar olamamıştır. Halkın rızasıyla hükümet olamamışlardır. Bu topraklardaki ilk halk iktidarı 1950’de başlamıştır”.

¥

Ezcümle:

Bu seçim, Soros denilen büyük şeytan başta olmak üzere, ABD ve AB’nin üretip, dışarıdan ve içeriden yazdırdığı ne kadar karanlık senaryo varsa, onların hepsine birden “final” yaptırtacak bir seçimdir.

24 Haziran gecesi, “Yerli Ve Milli Türkiye’nin” durdurulamaz şahlanışının günü olacaktır. Ehli iman insanlarımıza düşen vazife, bu uğurda gayret etmesidir.

Elbet her şeyin doğrusunu Allah bilir. 

 

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23