• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0
Hüseyin Öztürk
Hüseyin Öztürk
TÜM YAZILARI

Çetin bir ortamda geçen seçim ve Anadolu

03 Temmuz 2018
A


Hüseyin Öztürk İletişim: [email protected]

Seçimin çetin geçmesi yahut gündemi o kadar çok meşgul etmesi, medyanın her türlüsü başta olmak üzere Ankara ve İstanbul’dan ibaretti.

Milletimizin büyük ekseriyeti aslında bu kargaşanın içerisine hiç girmedi. Zaten kararı belliydi. “Yerli Ve Milli Türkiye’nin” sahipliğinden asla vazgeçemezdi.

Muhalefet boşuna millete ve devlete kafa tutarak cazgırlık yaptı. İşte seçim sonuçları cazgırlıklarının belgesidir.

El içine çıkacak yüzleri ve sözleri kalmadığı için üç gün konuşamadılar bile. Üç günden sonra da dilleri dolaşmakta ve sözlerinin sahteliği yüzlerine yansımaktaydı.

Şeytanın adamlarının işgali altındaki Batıdan yönetilen sosyal medya ise kendi kullanıcıları dışında kimseyi aldatamadı.

Anadolu’da bir deyim vardır:

“Aşağı köyde bir yalan söyledim, yukarı köye vardım kendim de inandım” denilir.

Bu ifade, onur ve haysiyetsizliğin dip yaptığı sosyal medyayı anlatması bakımından pek yerindedir.

Ayrıca basılı, görüntülü ve sesli medya da memleket ve millete dair gerçek haber ve yorumlar için ter döküp; yazmak, konuşmak ve paylaşmak yerine, şeytan gayyasındaki malzemeleri yaymışlardır. Geçelim.

Sandıklar tüm yalancı şahitlerin şahitliklerini yüzlerine vurmuştur.

Ne kamuoyu şirketlerinin dediği ne de kendileriyle bile anlaşamayan muhalefetteki örgütlerin başındaki siyasi ambalajlı kişilerin dediği olmuştur.

Cumhurbaşkanına ve cumhur ittifakına inanan halkımızın ekseriyeti; “milletimize, bayrağımıza, vatanımıza, devletimize” sahip çıkarak, önce Batılı Haçlılara sonra muhalefete gerekli dersi vermiştir.

Haçlılar derslerini hemen almış ve ezber etmeye başlamışlardır. Lakin elbet hinlikleri bitecek değildir. En azından bu muhalefet takımından umutlarını kesmişlerdir.

Belki bundan sonra başka yollar deneyeceklerdir. Biz “Bekamıza” sahip çıktıkça, onlar da Haçlarına sahip çıkacaklardır.

Tabi bu arada muhalefeti hepten de başarısız saymayalım. CHP ve kayıklarına binen partilerin yüzünden PKK terör örgütü, TBMM’ye temsilci sokmuştur.

CHP asli vazifesini yapmış ve TBMM’deki sayısını artırmıştır. Yalnız bu kara leke diğer ortaklarını sıkı bir şeklide takip edecek ve asla yakalarını bırakmayacaktır.

CHP ile ortaklık edenler şimdiye kadar hep kaybetmişledir, bunların da akıbeti aynı olmuştur. Siyasi tarihimize kısa bir uğrak vuracak olanlar, tarihin ne kaydettiğini görebilirler. 

Ezcümle:

Anadolu’nun herhangi bir vilayetine, ilçesine, beldesine, köyüne giden “halis niyetli” kimseler şu hakikatle karşılaşacaklardır.

Türkiye’yi yönetmek ve idare etmek, ancak “milli bir şuurla” ve “milli bir hükümetle” mümkün olabilir. Bu şuurun ve hükümetin sahibi de “cumhur ittifakıdır”.

Başkan Erdoğan’a olan güvenin ve bu güvene milli bir inançla destek veren Devlet Bahçeli’nin, yerli ve milli bir idealle yaşayan halkımızın nezdinde çok büyük bir kabulü vardır.

Yeni sistem bu kabul içerisinde çoktan yeri almıştır. inşallah hayırlı olur.

 

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23