• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0
Hüseyin Öztürk
Hüseyin Öztürk
TÜM YAZILARI

Bugün Kudüs’e Sahip Çıkmazsak Yarın…

17 Mayıs 2018
A


Hüseyin Öztürk İletişim: [email protected]

Bugün Kudüs’e sahip çıkamazsak, yarın ümmetin kutlu saydığı şehirlere sahip çıkamayız.

Elbet “sahiplenmezsek” derken sadece Türkiye değil kastımız, bütün bir İslam dünyasının sahiplenmesi gereken bir husustur.

Dağdan bayırdan, dereden tepeden, inişten yokuştan, bir sürü laflar getirip de kafaları karıştırmanın kimseye faydası yok.

Hiçbir teferruata kaçmadan Kudüs için meselenin özü şudur: “Var olmak yahut yok olmak”!

Katil İsrail ile Katil Amerika’nın niyeti apaçık bellidir. Kudüs’te bir deneme yaparak, son kez İslam dünyasının nabzını tutmak.

Yalnız nabız tutarken; “Acaba Müslüman ülke yöneticileri ve halkları ne diyecekler” diye beklemek yerine denemelerine operasyonla başlamışlardır.

………………..

Elhamdülillah İslam ülkeleri içerisinde devlet-millet olarak en büyük tepkiyi Türkiye olarak biz verdik ve vermeye devam ediyoruz.

Cumhurbaşkanımız Erdoğan’ın davetiyle yarın İstanbul’da İslam İşbirliği Teşkilatı toplanacak. İnşallah çok güçlü bir karar alırlar ve İslam dünyasının gücünü ortaya koyarlar.

Katil Amerika, terörist İsrail’e destek verirken ve Kudüs’ü başkent ilan ederken, sadece bir binaya memurlarını oturtup bayrağını çekmedi.

Sözüm bunun böyle olmadığını bilenlere değil. Bunun böyle olduğunu zannedip;

- “Ne var yani Amerika Kudüs’ü İsrail’in başkenti ilan edip, elçiliğini taşıyınca, hemen başkent mi oldu, dünya ülkeleri tanımadıktan sonra ne çıkar” diyenler var.

Öyle değil maalesef. Terör devleti İsrail, Filistin halkının açık havada nefes almasına bile müsaade etmeyecek uygulamalar yapmaktadır.

………………    

Mesele binadan ve bayrak asmaktan ibaret değil. Bütün Müslümanların ilk kıblesi Kudüs’ü, Müslümanlardan temizlemeye çalışmakta ve sürgüne zorlamaktalar.

Kudüs’ü Müslümanlardan temizleyip Yahudileştirmek için Müslüman aileler devamlı gözetim altında tutulmakta, tam bir Haçlı eşkıya zulmüne maruz kalmaktadırlar.

Yahudilere uygulanmayan vergiler başta olmak üzere hiçbir hukuki tutar tarafı olmayan zabıtsız, savunmasız, hâkimsiz mahkeme cezaları kesilmekte ve uygulanmaktadır.

Müslüman ailelerin erkeklerine 1 yıldan 30 yıla kadar verilen hapis cezaları ve daha birçok alanda uyguladıkları ambargo ile Müslümanların Kudüs’ü terke zorlandıklarını dünya medyasının ve sivil toplum örgütlerinin önemli kısmı yazmaktan ve duyurmaktan kaçınmaktadır.

Bu sebeple, “Elhamdülillah Müslümanım” diyen her ferdin, bu zulme karşı maddi-manevi tepki göstermesi, insanlığımızın ve inancımızın gereğidir.

…………………..

Şu anda ve inşallah bundan sonra da İslam âleminin kilidi olan Türkiye’miz ve “amentüsü sağlam aziz milletimiz”, var gücüyle Kudüs’e ve dünyanın neresinde mazlum halklar varsa onlara sahip çıkacaktır.

Bu inanç bize Kelime-i Tevhid sancağının emanet edildiği iki bin yıldır emanettir ve bu emanet, Allah’ın izniyle korunacak, kollanacaktır.

Ezcümle:

Kudüs, Osmanlı Devletinin hâkim olduğu 400 yıl boyunca inşa ettiği yüzlerce cami ve mescitle birlikte dini ve sosyal ihtiyaçların giderildiği eserlerle bir İslam şehridir.

 

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23