• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0
Hüseyin Öztürk
Hüseyin Öztürk
TÜM YAZILARI

Allah Düşmanlarını Kızdırmak

09 Nisan 2019
A


Hüseyin Öztürk İletişim: [email protected]

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Allah’ın düşmanlarını çok kızdırıyor. Onlar da çok kızıyorlar.

Tabi esas düşmanlıkları Tayyip Erdoğan’a değil, Allah’a olan düşmanlıklarını Erdoğan’ı bahane ederek sergilemeleridir.

İslam’a olan öfkelerini Erdoğan üzerinden kusan Batılı çevreler, insanlarımızın özgür iradelerinin büyük bir gasp operasyonuyla çalınmasına aldırış etmeden ve destekleyerek, iç işlerimize müdahale etmeleridir. Bir örnek:

Türkiye’de seçimin yapıldığı Pazar gününün ertesi sabahı, Filistinli bir Müslüman, Kudüs Belediyesine girerken daha kapıda; İstanbul’u elinizden aldık, Kudüs’ten de sizi çıkaracağız” diye öfkelerini yinelerler.

Biliyorsunuz İsrail ve Amerika ile bazı AB ülkelerinden de diplomatik ambalajlı edepsizlik ve hayasızlık dolu açıklamalar yapılmıştı ve yapılmakta.

Seçim İsrail’de veya ABD’de, AB ülkelerinde değildi ki. Ülkemizdeydi ve halkımıza ait, memleketimize dair bir seçimdi.

ABD’ye, AB’ye, İsrail’e ne bizdeki seçimden! Anadolu’da böyleleri için yerli yerince oturmuş bir söz vardır. Edeben sansürleyerek hatırlatayım. Denilir ki;

“Otur oturduğun yerde pislik yapma. Sana soran mı oldu?”

Hırsızlık ve gasp seçimlerinin sonucuna sevinen ve hemen kabullenen Batının, Müslüman ülke ve halklar üzerindeki niyetleri de bir kere daha tescillenmiş oldu.

Tekrar soralım:

Hırsızlık ve gasp olduğu ortaya çıkan ve henüz netleşmeyen seçim sonuçları hakkında, İsrail ve Batılıların söz birliği ederek, Erdoğan üzerinden İslam’a olan kin ve öfkelerinin kusulması değil de nedir Allah aşkına?

Şunu da hatırlamalı. Kinlerinin altında yatan esas sebeplerden birisi de bu kadar rey gaspına rağmen, Cumhur İttifakının ülkemiz genelindeki oy oranının yüzde 53 olmasıdır.

Aklıselim sahibi insanlarımıza hatırlatmaya gerek yok ama yine de paylaşalım:

Seçimler münasebetiyle içeriden yahut dışarıdan; iyileri de kötüleri de düşmanları da dostları da gördük, bildik, anladık. Dersimizi aldık, iyice bellemeli ve ezberlemeliyiz gayrı. 

Bu hakikati anlamakta zorlanan yahut anlamak istemeyenler, ellerini vicdanlarına götürerek, seçimler nedeniyle Batı’dan gelen tepkilere baksalar yeter.

Eğer bu kadar açık düşmanlıklar bir şey ifade etmiyorsa, kime ne diyelim, ne söyleyelim.

Kimin kime düşman, kimin kime dost olduğu bundan başka daha nasıl anlatılabilir bilmem ki!

Ezcümle:

Toplumsal hafıza kolay inşa olmadığı gibi kolay da değişmez. Bizim toplumsal hafızamızın derinliklerinde, Haç ve Hilal kavgası vardır ve işte sürmektedir.

Batılıların ve onlara destek verenlerin ortak özelliği, ortak inancı ve hatta ortak imanları, Haç ve Hilal kavgasındaki taraflarını belirterek hareket etmeleridir.

Artık bu durum her haliyle son seçimlerde ortaya çıkmıştır. Batılılar tarafından meselenin özü seçim değil, Haç ve Hilal mücadelesinin rövanşı olarak görülmektedir.

Allah’a ve İslam’a düşman olanlar sadece R. Tayyip Erdoğan’a değil, yerküredeki bütün Müslüman toplumlara düşmanlık beslemektedirler. 

 

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23