• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Zehir saçan öğretmen hâlâ görevde

Yeniakit Publisher
2015-07-12 13:28:00 - 2015-07-12 18:41:37
Zehir saçan öğretmen hâlâ görevde

‘Ladyimam’ ismiyle sosyal medyada İslâm’a, Müslümanlara ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a sık sık hakaret eden ve kimliği deşifre olduktan sonra hakkında soruşturma başlatılan Sevil Kahraman isimli öğretmen, öğrencileri zehirlemeye devam ediyor.

FÂRUK ARSLAN / İSTANBUL‘Ladyimam’ ismiyle sosyal medyada İslâm’a, Müslümanlara ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a sık sık hakaret eden ve kimliği deşifre olduktan sonra hakkında soruşturma başlatılan Sevil Kahraman isimli öğretmen, öğrencileri zehirlemeye devam ediyor. 2012 yılında gazeteci Süleyman Özışık tarafından kimliği deşifre edilen Twitter’daki ‘Sevil Kahraman ’ kullanıcı isimli Sevil Kahraman, Bağcılar’da öğretmenlik yapıyordu. Bakanlık tarafından hakkında soruşturma açılan ve görevden alındığı iddia edilen Sevil Kahraman’ın Bahçelievler’e atanıp adeta terfi ettirilerek öğretmenlik görevine devam ettiği belirlendi.

MUKADDESATA SALDIRIYOR

Twitter’da ‘İmamınGülü’ olarak tanınan Sevil Kahraman, ‘ladyimam’ isimli troll hesabında her kesime hakaret yağdırıyor. Ders saatlerinde dahi tweet attığı belirtilen militan öğretmen İslâm karşıtı paylaşımlarıyla dikkat çekiyor. Kimliğinin deşifre olmasından önce kendisini istihbaratçı gibi tanıtan Kahraman, Cumhurbaşkanı Erdoğan’a da hakaret üstüne hakaret ediyor.

İşte devletten maaş alan militan öğretmenin attığı o tweetlerinden bazıları:

Rte kacaksarayda cuma namazi kildiracakmis. Dinde altin vurus bu olsa gerek ..son demlerinde derine en derine.
ÖNE ÇIKAN VİDEO

KaçakSaray’da milyarlarca maaş alarak çalışan yancı takımı personele kimin parasıyla yemek veriliyor.

İnsanların beyinlerini DİN ile nasıl kötü şekilde yıkayabiliyorlar. Bunu nasıl becerebiliyorlar. Din olgusu irdelenmelidir.

Adam Cami’nin Bahçesine açmış kilimi, yaymış g.tünü uyuyor. Çocuklar viyaklıyor. Bi yanda paracı mollalar tv çekimi yapıyor..

Yeni Akit

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23