Simpsonlar yine gündemde! 'O tarihte dünyanın sonu gelecek' dediler, Alman isim doğruladı
Geleceğe dair çeşitli iddialarıyla gündemden düşmeyen Simpsonsların yeni teorisi gündeme oturdu.
Milli İradenin Sesi Yeni Akit
Türkiye ve dünyadaki gelişmeleri yakından takip etmek için Google listenize Yeni Akit'i ekleyin.
Geleceğe dair çeşitli iddialarıyla gündemden düşmeyen Simpsonsların yeni teorisi gündeme oturdu.
Dizinin yapımcıları iddiaları küçümsese de hayranları The Simpsonsların geleceği tahmin ettiği zamanları tespit etmeye hevesli.
Simpsonlar'ın 25. sezon 9. bölümünde "24 Eylül dünya sonu" tahmini ABD'de paniğe yol açtı...
Local Today; Denver Acil Durum Ofisi, “Bir komplo teorisi ağı beklenen bir felaket iddiasını söyleyen videoyu sosyal medyada yayıyor...”
Teori, bir Alman şansölyesinin uğursuz bir videosu ve devasa bir güneş patlaması korkusu sayesinde bu hafta ortaya çıktı.
Şimdi birçok kişi The Simpsons'ın 24 Eylül'de de dünyanın sonunu öngördüğünü keşfediyor. Fakat bu öngörü saçmalıktan başka bir şey değil.
Stratejist Abdullah Çiftçi ise konuyla ilgili yaptığı açıklamada, "Gelecek kesin olarak bilinemez ama insan kaynaklı planlar bilinebilir. O yüzden geleceği bilmenin en önemli yolu geleceği bilmektir. Bu akıl insanlara korku enjekte ederek beyinleri ahmaklaştırıyorlar. Baba Vanga vs aslı olmayan birileridir. Şeytani hile çok fazla var. Bu akıl sadece dünyadan habersiz insanı kurgulamayı geliştiriyor" dedi.
WhatsApp İhbar Hattı
+90 (553) 313 94 23