• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Putin'e Türk Bayrağı sallayan kişinin kim olduğu ortaya çıktı

Yeniakit Publisher
2015-12-17 18:06:00 - 2015-12-17 18:17:49
Putin'e Türk Bayrağı sallayan kişinin kim olduğu ortaya çıktı

Putin'in yaptığı basın toplantısında Türk Bayrağı sallayan kişinin Anadolu Ajansı çalışanı Elena Teslova olduğu öğrenildi.

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'in her yıl düzenlediği basın toplantısında Türk bayrağı sallayarak dikkatleri üzerine çeken kadının Anadolu Ajansı'nın Moskova bürosu için çalışan Elena Teslova olduğu anlaşıldı.
Telsova, konu ile ilgili "Orada bulunan yüzlerce gazeteci Putin’e soru sorabilmek için hangi ülkeyi, bölgeyi veya gazeteyi temsil ettiklerini göstermek amacıyla beraberinde resim ve flamalar getirmişti. Ben ise Türkiye ile ilgili soru sormak istediğimi belirtmek için Türk bayrağı getirdim. İşe de yaradı. Salondaki ne Rus gazeteciler ne de organizatörler bana kötü bir laf söyledi. Zaten bunun soru sormaktan başka bir amacı yoktu. Bunu herkes biliyordu” ifadelerini kullandı.

Rus muhabirin Anadolu Ajansı adına Putin’e “Siz bir önceki açıklamalarınızda ‘Türkiye yönetimi başka Türk halkı başka’ demiştiniz. Ancak Rusya’da eğitim gören öğrenciler ve burada çalışan Türk işçileri baskıya maruz kaldıklarını söylüyor. Bu konuda görüşünüz nedir?” sorusunu sorduğu öğrenildi.
Putin'in gerçekleştirdiği basın toplantısına toplam 1392 gazeteci katıldı.

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23