• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Mustafa Yeşil’e 'zina kaseti' soruşturması

Yeniakit Publisher
2015-05-14 19:35:00 - 2015-05-14 21:40:32
Mustafa Yeşil’e 'zina kaseti' soruşturması

Gazetemiz yazarı Latif Erdoğan’ın “Gazeteciler ve Yazarlar Vakfı Başkanı Mustafa Yeşil bana Meral Akşener hakkında kurgu-iftira kaseti izlettirmek istedi, ben tepki gösterdim ve izlemek istemedim” şeklindeki açıklamasından sonra Savcılar harekete geçti. Mustafa Yeşil hakkında soruşturma başlatıldı.

LATİF ERDOĞAN'IN AÇIKLAMALARI SAVCILARI HAREKETE GEÇİRDİ

Gazetemiz Yazarı Latif Erdoğan'ın AHaber'de yaptığı açıklamanın yankıları sürüyor. Latif Erdoğan'ın "Gazeteciler ve Yazarlar Vakfı Başkanı Mustafa Yeşil bana Meral Akşener hakkında kurgu-iftira kaseti izlettirmek istedi, ben tepki gösterdim ve izlemek istemedim" şeklindeki açıklamasından sonra savcılar harekete geçti. Mustafa Yeşil hakkında şok soruşturma başlatıldığı öğrenildi. 

Latif Erdoğan'ın açıklamasından sonra iddiaları reddetmeyen ve hakaret etmeyi tercih eden Mustafa Yeşil sosyal medyada büyük tepki toplamıştı. 

Latif Erdoğan'dan Gülen'e 'Akşener' konusunda hodri meydan

GAZETECİLER VE YAZARLAR VAKFI BAŞKANLARI MERCEK ALTINDA!

Mustafa Yeşil hakkında bu iddialar akıllara Gazeteciler ve Yazarlar Vakfı eski Başkanı Harun Tokak hakkındaki iddiaları da akıllara getirdi. Gazetemiz yazarı Hasan Karakaya geçtiğimiz Şubat ayında kaleme aldığı bir yazıda Harun Tokak'ın kendisini arayarak Nuh Mete Yüksel hakkında bir seks kasetinin yayınlanmasını istediğini iddia etmişti. Bu görüntüleri Akit'te yayınlanmayınca kaset Hürriyet'e servis edilmiş ve iki gün gazetenin manşetine taşınarak Nuh Mete Yüksel'in meslek hayatı bitirilmişti.

Savcılar şimdi Gazeteciler ve Yazarlar Vakfı etrafında dolaşan seks kasetlerini ve vakfın eski başkanları Mustafa Yeşil ve Harun Tokak hakkında iddiaları araştırıyor.

Gülen'in adamlarının bir 'zina kaseti' vakası daha

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23