• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Menajerinin istediği para Beşiktaş'ı masadan kaldırdı

Yeniakit Publisher
2018-05-31 09:51:00 - 2018-05-31 09:52:23
Menajerinin istediği para Beşiktaş'ı masadan kaldırdı

Beşiktaş, Brezilyalı yıldız Anderson Talisca'nın 21 milyon Euro'luk opsiyonunu satın almak için son bir hamle yaptı.

Kiralık sözleşmesi bu akşam sona erecek olan Anderson Talisca'yı kadrosunda tutmak için son bir hamle yapan Beşiktaş yönetimi, menajerin tavrı karşısında çileden çıktı.

Benfica'ya 21 milyon Euro'luk satın alma opsiyonunu ödemeden önce oyuncu ile anlaşmaya çalışan siyah-beyazlılar, 5 milyon Euro imza parası isteyen menajeri Carlos Leite'yi ikna etmeye çalışıyordu.

Ancak dün yapılan görüşmede Leite, rakamı 6 milyon Euro'ya çıkardı. Bu tavır karşısında çok sinirlenen siyah-beyazlılar, masadan kalktı.

İki sezondur Beşiktaş forması giyen Anderson Talisca ile anlaşma ihtimali de son dakikada bir mucize olmazsa ortadan kalktı.

VAN'DA SİYAH-BEYAZ COŞKU

Başkan Fikret Orman, dün Van Beşiktaşlılar Derneği'nin iftar davetine katıldı. Öğle saatlerinde bu şehre giden Orman'ı havaalanında siyah-beyazlı taraftarlar karşıladı. Bu şehirle özdeşleşen Van kedisi maskotu da Beşiktaş forması giyerek Fikret Orman'a sürpriz yaptı.

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23