• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Mansur’dan deprem itirafı

Yeniakit Publisher
Haber Merkezi Giriş Tarihi:
Mansur’dan deprem itirafı

6 Şubat 2023’te meydana gelen ve 11 ilde on binlerce kişinin hayatına mal olan Kahramanmaraş merkezli ikiz depremlerin ardından enkaz üzerine çıkarak siyaset yapan ve iktidarı hedef alan CHP’yi utandıracak açıklama, Mansur Yavaş’tan geldi.

HABER MERKEZİ

Ankara’da Arama Kurtarma Derneği (AKUT) tarafından Eskişehir Seyitgazi yangınında şehit olanları anmak için düzenlenen programda konuşan Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, 17 Ağustos 1999 depremi ile 6 Şubat 2023 depremleri sırasında devletin durumunu mukayese ederken, iktidarın farkını şu sözlerle itiraf etti: “Ben 1999 yılında 17 Ağustos’ta Beypazarı Belediye Başkanıydım. 17 Ağustos depreminden sonra oralarda yaşananların bir çoğunu gördüm. Daha sonra 6 Şubat Depremini gördük. İkisinin arasında o kadar çok farklar vardı ki. 17 Ağustos’ta doğru dürüst ekipmanlar yokken, 6 Şubat’a geldiğimiz de gerçekten devletimizin imkanları, vatandaşlarımızın imkanları çok çok öndeydi. Binlerce iş makinası, araba olmak üzere bütün ülke kuruluşları ayağa kalkmıştı.”

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Sozde muhalefettin yaygin-tipik SAHTECILIGININ arasindaki nadir olan NORMAL SIRADAN OLAN "YALAN SOYLEMEME, GERCEGI GIZLEMEME, ALCAKLIK YAPMAMA" gibi davranislara SEVINIR OLMAK NE KADAR ACI

......

anğaralı

mansur sen chp tarafından zaten geri. hizmet birliğinde temizlikci kadrosundaydın bu açıklamandan sonra bütünüyle kadro dışı kalıp çizildin
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23