• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

İttifak çöküyor! CHP'den İYİ Parti'ye bombardıman

Yeniakit Publisher
2021-02-26 02:18:00 -

Milli İradenin Sesi Yeni Akit

Türkiye ve dünyadaki gelişmeleri yakından takip etmek için Google listenize Yeni Akit'i ekleyin.

⭐ Bizi Google'da Takip Et
İttifak çöküyor! CHP'den İYİ Parti'ye bombardıman

Kobani olayları soruşturması kapsamında fezleke hazırlanan 9 HDP milletvekili hakkında Meclis'te 'Evet' oyu kullanacağı kararını alan İYİ Parti için Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İstanbul Milletvekili Ali Şeker 'Saray hizalaması' ve 'Saray’a teslim oldu.' diyerek İYİ Parti'ye tepki gösterdi.

CHP'li Şeker, İyi Parti Genel Başkan Yardımcısı Yavuz Ağıralioğlu'nun HDP'li 9 milletvekili hakkında, 'Biz HDP'yi problemli görüyoruz, terörün gölgesinde görüyoruz. Dolayısıyla 'Evet' diyeceğiz' sözlerine sert tepki gösterdi.

Şeker paylaşımında "Seçmeninin % 95’i Saray’a karşı olan partinin yönetiminin partiyi Saray’a hizalaması! Bu seçmen tabanının iradesinin temsiliyeti değil Saray’a teslimiyeti!" dedi.

Yavuz Ağıralioğlu: Tezkereye 'evet' diyeceğiz

“6-8 Ekim olaylarının azmettiricisi olmak” suçundan haklarında fezleke hazırlanan 9 HDP'li hakkında nasıl bir tutum sergileyeceklerine ilişkin sorusuna yanıt veren İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Yavuz Ağıralioğlu, “Biz HDP'yi problemli görüyoruz, terörün gölgesinde görüyoruz. Dolayısıyla TBMM'de bu üslupla siyaset yapmalarını uygun bulmuyoruz. Evet diyeceğiz.” ifadelerini kullanmıştı.

Meral Akşener'in inkar ettiğini Yavuz Ağıralioğlu itiraf etti" target="_blank">
Çorap söküğü gibi geliyor! Meral Akşener'in inkar ettiğini Yavuz Ağıralioğlu itiraf etti
Çorap söküğü gibi geliyor! Meral Akşener'in inkar ettiğini Yavuz Ağıralioğlu itiraf etti

Siyaset

Çorap söküğü gibi geliyor! Meral Akşener'in inkar ettiğini Yavuz Ağıralioğlu itiraf etti

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Muş

La şerf yoksunu chppkk lı sen pkk teslim olmuşsun fetocu mero saraya teslim olsa ne olur ne la. Sizin saray takıntınız geçmişte yıktığınız saraylar artık geri gelecek Ermeni dölleri

Harami Uzunel

Leb a leb bir de bu durum var ..... Cumhurbaşkanının görev süresi beş yıldır. Bir kimse en fazla iki defa Cumhurbaşkanı seçilebilir.” Erdoğan 2014 ve 2018'de iki defa seçildiği için üçüncü defa seçilmesi mümkün değil.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23