• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Görülen o cisim UFO olmayabilir! Çarpıcı açıklama

Yeniakit Publisher
2020-04-30 22:30:00 -

Milli İradenin Sesi Yeni Akit

Türkiye ve dünyadaki gelişmeleri yakından takip etmek için Google listenize Yeni Akit'i ekleyin.

⭐ Bizi Google'da Takip Et
Görülen o cisim UFO olmayabilir! Çarpıcı açıklama

İÜ Astronomi ve Uzay Bilimleri Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Hasan Esenoğlu, "Pentagon'un görüntülerinde görülen cisim UFO veya uzaylı anlamına gelmiyor. Bu görüntüler kayıt dışı olduğu için askeri casus uydusu olabilir" ifadelerini kullandı.

İstanbul Üniversitesi (İÜ) Fen Fakültesi Astronomi ve Uzay Bilimleri Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Hasan Esenoğlu, ABD Savunma Bakanlığının (Pentagon) paylaştığı ve UFO'lara ait olduğu öne sürülen görüntülerdeki cisimlerin askeri casus uydu olabileceğini söyledi.

Esenoğlu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Pentagon'un 2004 ve 2015'te donanmaya ait uçaklardan çekilmiş ve UFO'lara ait olduğu öne sürülen görüntüleri kamuoyuyla yakın zamanda paylaştığını anımsattı.

Pentagon tarafından paylaşılan görüntülerde hareketli bir nesnenin olduğunu ve çok hızlı hareket ettiğini belirten Esenoğlu, "Ama görüntülerin çekildiği yerin çevre ve koordinat bilgisi yok. Bu sebeple bunu hareketli nesne olarak tanımlayamıyoruz. Koordinat bilgisi elimizde olsa nesnenin ne olduğunu tanımlardık." dedi.

Esenoğlu, görüntülerde tanımlanamayan cisim bir uzay aracı olsa kendilerinin de kayıtlarda bunu her an görecek imkana sahip olduğunu dile getirerek, şöyle devam etti:

"Bu görüntülerin doğal cisim olmadığını düşünüyorum"

"Pentagon'un görüntüleri bize cismin ne olduğunu söylemiyor. Yeterince veri olmamasından dolayı da videoda görünen nesne, şimdilik tanımlanamayan uçan objedir. Pentagon'un görüntülerinde görülen cisim, UFO veya uzaylı anlamına gelmiyor. Bu görüntüler kayıt dışı olduğu için askeri casus uydusu olabilir. Ayrıca videodaki hareketli nesne beyaz parlak iken, zaman zaman siyah renkte görüntüleniyor. Bu da videodaki beyaz parlak çekim fotoğraf karelerinin negatife dönüştürülmüş olabileceğini gösteriyor. Görüntüde nesnenin yuvarlak görüntüsü de bozuluyor. Bu görüntülerin doğal cisim olmadığını düşünüyorum. Bu da insanoğlunun eseri olduğunu bize gösteriyor. Bu UFO gibi bir şey olamaz. Bu görüntülerde görülen şey UFO olsa yer yerinden oynar ve koronavirüs bunun yanında sıfır kalır. Görüntülerdeki UFO olsa insanoğlu üzerinde etkisi çok daha büyük olur."

"UFO" denilince insanların akıllarına hemen "uzaylıların" geldiğini anlatan Esenoğlu, bunun çok yanlış bir algı olduğunu ifade etti.

Esenoğlu, görüntülerin Pentagon tarafından gündemi değiştirme amacıyla paylaşılmış olabileceğini de sözlerine ekledi.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Müslüm İNCEDAL

O hızda hareket eden bir uydu görüntüsü yok. Mümkün de değildir.

Nur

İnanmıyorum sahtekar batının işidir yanıbaşımız da siyonist irail var abdnin kuması
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23