• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Bomba iddia! Aykut Kocaman Konyaspor'a gidiyor yanında Nabil Dirar ile Aatıf’ı da götürüyor...

Yeniakit Publisher
2018-05-31 01:43:00 -
Bomba iddia! Aykut Kocaman Konyaspor'a gidiyor yanında Nabil Dirar ile Aatıf’ı da götürüyor...

Fenerbahçe'de Aykut Kocaman belirsizliği sürerken bomba bir iddia ortaya atıldı.

Atiker Konyaspor, Aykut Kocaman’ı bekliyor… Ne Aziz Yıldırım ne de Ali Koç’un kendisiyle devam etmeyeceğini ima etmesi üzerine büyük şaşkınlık yaşayan Aykut Kocaman bu yüzden ne istifasını verebildi. Ne de “2-3 gün sonra açıklayacağım” dediği kararını duyurdu.

Konyaspor maçından sonra, Ali Koç ve Aziz Yıldırım’ın kurmaylarıyla görüşeceğini de duyuran Kocaman bu görüşmeleri de yapamadı. Aziz Yıldırım kendisini "seçim sonrası”na bırakırken, Koç ise “taraftar” diyerek Kocaman’a kapıyı kapadı. Kocaman’ın tek görüldüğü yer Dirk Kuyt’ın jübilesi oldu. Ama orada da bir açıklama yapmadı. 

Geçen sezon sonunda takımdan ayrılırken yöneticilere, “F.Bahçe’den ayrılırsam döneceğim yer Konyaspor’dur” sözlerine güvenen Konyasporlu yöneticiler ise yeni teknik direktör için Kocaman’ı beklemeye başladı. Henüz bir görüşme veya konuşma olmadı.

KONYASPOR’UN KOCAMAN’A HAZIR! AATIF VE DIRAR’A TEKLİF

Aykut Kocaman’ın Konyaspor’a imza atması durumunda Fenerbahçe’de forma vermekten hiç vazgeçmediği Nabil Dirar ile Aatıf’ı da yanında götüreceği iddia edildi. Konyaspor yönetiminin daha şimdiden Dirar ve Aatıf için Fenerbahçe’ye başvurduğu ve fiyat istediği bildirildi.
ÖNE ÇIKAN VİDEO

KOCAMAN’DAN KOÇ VE YILDIRIM’A REST! DEĞİŞTİRMEYECEĞİM

İki başkan adayının yaptığı açıklamalar sonrasında büyük şok yaşayan Aykut Kocaman’ın bir daha dönmemek üzere F.Bahçe’ye veda etme kararı aldığı iddia edildi. Yıldırım’ın “konuşacağız. Bazı isteklerimiz olacak” diyerek, Koç’un ise “taraftarın isteklerini göz ardı edemeyiz” diyerek futbol anlayışını kabul etmemeleri tecrübeli teknik adamı hayal kırıklığına uğratmış durumda. Sezon boyunca, “benim futbol anlayışım ile uzmanların futbol anlayışı farklı” diyerek savunma yapan Koç iki başkan adayından benzeri açıklamalar gelince, “benim oyun tarzım bu. Kimse için değiştirmem” resti çektiği bildirildi.

Kaynak: Fotospor

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23