Bir kötü haber daha! Türk otomotiv şirketi iflas etti
Küresel ekonomik kriz sonrası birçok şirketten iflas haberleri gelmeye devam ediyor. Son haber ise otomotiv sektöründen geldi.
Küresel ekonomik kriz sonrası birçok şirketten iflas haberleri gelmeye devam ediyor. Son haber ise otomotiv sektöründen geldi.
Dünya genelindeki ekonomik kriz dev şirketlerin iflas kararı almasına sebep oluyor.
Geçtiğimiz yıllarda dünyayı etkisi altına alan koronavirüs pandemisi ile başlayan iflaslar silsilesi bitmek bilmiyor.
Ukrayna-Rusya savaşıyla adeta zirve yapan şirketlerin iflası küresel ölçekte tedirginliğe sebep oldu.
Diğer tarafta ise Tayvan-Çin arasında yeni bir savaşın patlak vereceğine dair iddialar artıyor. Bu savaşında yine dünya ekonomisine etkisinin olumsuz yönde olması bekleniyor.
Son iflas haberi ise Türk otomotiv sektöründen geldi
Milli Gazete'de yer alan habere göre, bu şirketlerden biri de otomotiv sektöründe hizmet veren Demirkollar Meşrubat İnşaat Otomotiv Turizm Sanayi Limited Şirketi oldu. İstanbul Maltepe ve Zonguldak Ereğli'de faaliyet gösteren şirket iflas istemi ile Kdz. Ereğli 1. İflas Dairesine başvuruda bulundu.
Söz konusu mahkeme şirketin iflasına karar verdi.
İşte karar...
WhatsApp İhbar Hattı
+90 (553) 313 94 23