Pastrami etinin 18 günde hazırlandığını kaydeden Demirdöğen, “Yaklaşık 15 sene önce Amerika’ya gitmiştim. Orada bunu deneme imkanım oldu. Ailecek kırmızı et işinden geldiğimiz için ete karşı bir merakımız var. Sosyal medyada da Katz çok ünlü. Bunu da izlerken, ‘Biz buna kendi yorumumuzu katabilir miyiz?’ düşüncesiyle bu süreç başladı. İşin üzerine durduğumuz, yorum kattığımız için bu süreç buraya geldi. Pastrami’yi yiyen insanlar bizim yaptığımız reçeteyle Türk mutfağından bir lezzet mutlaka buluyor. Oradaki aroma ve baharatlar daha yoğun. Bizimkisi ise daha hafif, daha Türk mutfağına uygun, Türk insanının damak tadına hitap edecek bir ürün olması için mücadele verdik ve başarılı da olduk” diye konuştu.