• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0
5
Yeniakit Publisher
Ağlayarak yetkililerden yardım istemişti: Hem kendisi hem de köylü derin bir nefes aldı!

Milli İradenin Sesi Yeni Akit

Türkiye ve dünyadaki gelişmeleri yakından takip etmek için Google listenize Yeni Akit'i ekleyin.

⭐ Bizi Google'da Takip Et
IHA Giriş Tarihi:

Ağlayarak yetkililerden yardım istemişti: Hem kendisi hem de köylü derin bir nefes aldı!

Afyonkarahisar'ın Bolvadin ilçesinde engelli kızından şiddet gördüğünü belirterek yetkililerden ağlayarak yardım isteyen 52 yaşındaki Keziban Çiçeklioğlu (52) ile köy halkı rahat bir nefes aldı.

#1
Foto - Ağlayarak yetkililerden yardım istemişti: Hem kendisi hem de köylü derin bir nefes aldı!

Afyonkarahisar'da yaşayan Keziban Çiçeklioğlu, doğuştan zihinsel engelli kızı Emine Çiçeklioğlu tarafından şiddete maruz kaldığını ileri sürmüştü. Emine Çiçeklioğlu'nun davranışları, hem kendisini hem de çevresindeki insanları zaman zaman tehlikeye attığı aktarılmıştı. Özellikle yola yatarak trafiği tehlikeye düşüren Emine Çiçeklioğlu'nun, köyde yaşayan vatandaşlar ve okul öğrencileri açısından da endişeye neden olduğu belirtilmişti.

#2
Foto - Ağlayarak yetkililerden yardım istemişti: Hem kendisi hem de köylü derin bir nefes aldı!

DEVLET KORUMASINA ALINDI Gündeme taşınan haberin ardından yetkililer tarafından başlatılan çalışma sonucunda Emine Çiçeklioğlu'nun sağlık kontrolleri gerçekleştirildi. Ardından devlet korumasına alınan genç kız, bakım evine yerleştirildi."DAYAK YEMEKTEN KURTULDUM" Kızının bakım evine yerleştirilmesinin ardından büyük bir rahatlama yaşayan anne Keziban Çiçeklioğlu, yaşadıklarını anlattı. Günlerdir yaşadığı korku ve çaresizliğin sona erdiğini belirten Çiçeklioğlu, "Siz geldiniz, haber yaptınız ve ben dayak yemekten kurtuldum. Teşekkür ederim. Devletimizden de Allah razı olsun, bize yardımcı oldu." dedi.

#3
Foto - Ağlayarak yetkililerden yardım istemişti: Hem kendisi hem de köylü derin bir nefes aldı!

"DAYAK YEMEKTEN KURTULDUM" Kızının bakım evine yerleştirilmesinin ardından büyük bir rahatlama yaşayan anne Keziban Çiçeklioğlu, yaşadıklarını anlattı. Günlerdir yaşadığı korku ve çaresizliğin sona erdiğini belirten Çiçeklioğlu, "Siz geldiniz, haber yaptınız ve ben dayak yemekten kurtuldum. Teşekkür ederim. Devletimizden de Allah razı olsun, bize yardımcı oldu." dedi.

#4
Foto - Ağlayarak yetkililerden yardım istemişti: Hem kendisi hem de köylü derin bir nefes aldı!

"ÇOCUKLARA ZARAR VEREBİLİRDİ" Emine Çiçeklioğlu'nun bakım evine yerleştirilmesinden dolayı büyük mutluluk yaşadıklarını ifade eden dayı Yaşar Murat Çelik ise devlet yetkililerine teşekkür ederek şöyle konuştu: "Yeğenim Emine Çiçeklioğlu'nu devletimiz aldı, yurda götürdü. Biz de kurtulduk, köy de kurtuldu; hele hele annesi kurtuldu. Devletimizden ve emeği geçen herkesten Allah razı olsun. Okullar da açıldı, tam zamanında gitmesi çok iyi oldu. Yoksa çocuklara zarar verebilirdi. Devletimize çok teşekkür ederiz."

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23