• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0
4
Yeniakit Publisher
183 öğrenci hastaneye başvurdu

Milli İradenin Sesi Yeni Akit

Türkiye ve dünyadaki gelişmeleri yakından takip etmek için Google listenize Yeni Akit'i ekleyin.

⭐ Bizi Google'da Takip Et
2022-11-04 14:09:34

183 öğrenci hastaneye başvurdu

Zonguldak Çaycuma'da taşımalı sistemle eğitim gören 183 ilkokul ve ortaokul öğrencisi, yedikleri yemek sonrası karın ağrısı, mide bulantısı ve ishal şikayeti ile hastaneye başvurdu. Öğrencilerin bir kısmı ayakta tedavi edilirken, yatarak tedavi gören 22 öğrenciden 11’i de taburcu edildi.

#1
Foto - 183 öğrenci hastaneye başvurdu

Çaycuma Kaymakamı Mehmet Göze, hastanede yatan 22 çocuğa geçmiş olsun ziyaretinde bulundu. Çaycuma Devlet Hastanesi Başhekimi Onur Merdivan eşliğinde yaptığı ziyaret sonrası bir açıklama yapan Kaymakam Göze, şunları söyledi:

#2
Foto - 183 öğrenci hastaneye başvurdu

“Toplam 183 öğrencinin acil servise başvurduğu öğrenilirken, 22 öğrencinin yatışı yapılarak tedavileri devam ediyor. 2 tanesinin durumu diğerlerine göre ciddi. Geriye kalanlar bugün taburcu edilir diye düşünüyoruz. Olayla ilgili gerekli incelemeler yapılıyor. Ona göre bir çalışma yapılacak. Temel şikayetler yenilen gıdalar ile ilgili, tavuk, makarna vb. gibi. Şu an herhangi bir analiz sonucu yok. Çevre hastanelere sevk edilen öğrenci de yok. Zaten yatışı yapılan öğrenciler tedbir amaçlı burada. Çok ciddi sorun yok, durumları iyi”

#3
Foto - 183 öğrenci hastaneye başvurdu

Sabah saatlerinde hastaneye gelen öğrenciler, mide bulantısından dolayı hastaneye geldiklerini söyleyerek, "Yediğimiz yemeklerden zehirlendik. Mide bulantısı, ishal belirtisi üzerine sabah hastaneye geldik. Şimdi tahlil sonuçlarını bekliyoruz. Şu an durumumuz iyi" dediler.

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23