• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Erdoğan Körfez turuna çıkıyor: 25 milyar dolarlık yatırım hedefi

Cumhurbaşkanı Erdoğan yarın Suudi Arabistan, Katar ve BAE olmak üzere Körfez turuna çıkıyor. 25 milyar dolarlık yatırım hedefiyle gerçekleştirilecek görüşmelerde 18 Temmuz'da önce Katar'a ardından da Suudi Arabistan ve BAE'ye gidilecek.

6 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Litrelik

Para dilenmeye çıkıyor deseydiniz daha doğru olurdu.
  • 3 Yıl Önce

Kaleli

Sorduğumda biz imf olan borcu kapattık derler. Ama tefecilerin eline düştükleri söylemezler.
  • 3 Yıl Önce

Delikanlı

Yahu benim bildiğim bi ülke başka ülkeye yatırım yapak isterse o ülke kalkıp gelir..Burda tersi oluyor..bizde para olmadığına göre yatırım yapan biz olamayız..bu fotoğrataki kişi para borc almaya gitmiş olabilir mi?????
  • 3 Yıl Önce

Vedat

Garbandan oy al zengine ver fakiri oldur donemin hayirli olsun
  • 3 Yıl Önce

CHP İKTİDARA

Ülkede iflas koşulları oluşmuştur.tüm sendikalar genel greve gitmelidir.muhalefet meydanlara inip kitlesel mitingler ile bu dinci,gerici,hırsız iktidarı seçime zorlamalı ve ülkenin demokratik seçimler ile önünü açmalıdır!yarın çok geçtir,bugün sahaya çıkılmalıdır.
  • 3 Yıl Önce

Turan

Sayın Bahçeli ile sayın Destici emekli maaşı alanlar için düzelme istedi senide anlıyoruz fakat kök maaş 5500 olan 7500 de kaldı bu duruma bir el at reis yaparsa reis yapar
  • 3 Yıl Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23