• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Avgolemono çorbası tarifi nasıl yapılır? Yunan yemeklerinden olan avgolemono çorbası yapılışı, püf noktaları

Farklı çorba tarifi arayanlar Yunan mutfağında yer alan Avgolemono çorbasını merak edildi ve arama motorlarından araştırmaya başlandı. Peki, Avgolemono çorbası nasıl yapılır, malzemeleri nelerdir? Avgolemono çorbası ne demek? İşte avgolemono recipe çorbası tarifi, püf noktaları ile Avgolemono çorbası yapılışı...

2 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Leyl...

Bir de Misir unundan Bobota denen ekmek yapariz..
  • 3 Yıl Önce

Leyl...

Bu corba icin teremyagi kullanildigini ilk kez duyuyorum. Cunku tavuk zaten yaglidir.. Otekisi de kritaki denen arpa sehriyedir.. Sonra pisince tavuk disari alinir.. Arpa sehriyeler hafif kisik bir tasima tavuksuyunda haslanir.. En son direkt icine degil bir Kase icinde tavuksuyu IlIninca icine yimirta sarisi Ile limon suyu cirpilip yavas yavas corbaya katili, Yoksa kesilir guzel olmaz.. Sonra agir atesde isitilir.. Kesilmemesi icin.. Sehriye yoksa unlu meyane de yapilir.. Ama yagli olur... Enson tavuk etleri icine didilir.. Didmek deriz.. Tesekkurler.. Buna Avgalameno denir..
  • 3 Yıl Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23