• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Yalancı tavuk göğsü nasıl yapılır? Püf noktaları

Yeniakit Publisher
2015-06-02 15:14:00 -
Yalancı tavuk göğsü nasıl yapılır? Püf noktaları

Damakta eşsiz tat bırakan Yalancı tavuk göğsü nasıl yapılı püf noktaları ve detaylı anlatımı

Yalancı tavuk göğsünün malzemeleri

•    3 kahve fincanı un
•    ½  paket margarin
•    1 lt süt
•    3 kahve fincanı şeker
•    Tarçın

Yalancı tavuk göğsünün yapılışı

1.    Tencerede yarım paket margarini eritin ve üzerine 3 kahve fincanı un ekleyin.
2.    2 -3 dk. kavurun ve süt ile şekeri aynı anda tencereye ekleyin.
3.    Unun topaklanmaması için mikserle yüksek devirde çırpın.
4.    Katılaşana kadar sürekli karıştırın ve ıslak borcama döküp, buz dolabında 1 saat bekletin.
5.    Servis yapacağınız sırada üzerine tarçın serpip, dilimleyip servis yapın.

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23