• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Alarko Şirketler Topluluğu'ndan Milli Dayanışma Kampanyası’na destek

Yeniakit Publisher
2020-04-02 15:22:41 -

Milli İradenin Sesi Yeni Akit

Türkiye ve dünyadaki gelişmeleri yakından takip etmek için Google listenize Yeni Akit'i ekleyin.

⭐ Bizi Google'da Takip Et
Alarko Şirketler Topluluğu'ndan Milli Dayanışma Kampanyası’na destek

Alarko Şirketler Topluluğu Milli Dayanışma Kampanyası'na 1 milyon TL destek verdi

İSTANBUL (AA) - Alarko Şirketler Topluluğu'nca Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın "Biz Bize Yeteriz" sloganıyla başlattığı Milli Dayanışma Kampanyası'na, muhtelif kurumlara yaptıkları ayni ve nakdi yardımların dışında 1 milyon TL destek verildiği bildirildi.

Alarko Şirketler Topluluğu'ndan yapılan açıklamada, içinde bulunulan bu zor günlerde birlik ve beraberlik içinde hareket etmenin önemine işaret edildi.

Açıklamada, şu ifadelere yer verildi:

"Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde başlatılan 'Biz Bize Yeteriz Türkiye’m' Milli Dayanışma Kampanyası’na, muhtelif kurumlarımıza yapmış olduğumuz ayni ve nakdi yardımlarımız dışında 1 milyon TL ile katkıda bulunuyoruz. En büyük dileğimiz, bu zorlu dönemi güçlü bir dayanışma ile en kısa sürede ve en az hasarla geride bırakmak."

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23