2016-01-16 20:25:08 İşte bayat ekmekleri değerlendirmenin 10 yolu
Bayat ekmekle galeta unu - Fırınlayarak ya da kurutarak, robottan geçirip galeta unu yapabilirsiniz.
Bayat ekmekle galeta unu - Fırınlayarak ya da kurutarak, robottan geçirip galeta unu yapabilirsiniz.
Bayat ekmek mayası - Islatarak ve una ilave ederek maya olarak kullanabilirsiniz. Mayalı yaptığınız hamuru, pizza, börek ve pastalarda kullanabilirsiniz.
Bayat ekmek pizzası - Ekmekleri küp şeklinde doğrayıp süt ve yumurta ile karıştırarak pizza tabanı yapabilirsiniz.
Bayat ekmek dilimlerinden lezzetli kanapeler - Ekmek dilimlerinin üzerilerine çeşitli malzemeler koyarak kahvaltılarda tüketebileceğiniz ızgara ekmekler ya da misafirlerinize ikram edebileceğiniz kanepeler yapabilirsiniz.
Çıtır çıtır krutonlar - Küp şeklinde doğrayıp, çeşitli baharatlarla ve sarımsakla birlikte, fırında veya yağda kızartarak, çorbalarla birlikte tüketebileceğiniz lezzetli krutonlar yapabilirsiniz.
Bayat ekmek köftesi - Yumurta, kaşar peynir ve baharatlarla karıştırarak ekmek köftesi yapabilirsiniz.
Yumurtalı ekmek - Bayat ekmekleri dilimleyerek yumurtaya bulayıp kızartabilirsiniz. Kahvaltılar için nefis bir seçim.
Her türlü köfte - Bayat ekmek içini her türlü köfte yapımında kullanabilirsiniz.
Ekmek tatlısı - Çırpılmış yumurtaya bulayıp kızarttıktan sonra şerbetleyip ekmek tatlısı yapabilirsiniz.
Tavada bayat ekmek böreği - Küp şeklinde doğradığınız bayat ekmekleriniz ile yumurta, peynir, közlenmiş kırmızı biber ve istediğiniz baharatları karıştırarak enfes bir tava böreği yapabilirsiniz.
WhatsApp İhbar Hattı
+90 (553) 313 94 23