Geceleri korkudan uyuyamıyorlar! Bazıları 3 metre!
Muş'un Hasköy ilçesine bağlı Bahçelievler Mahallesi'nde bir aile, evlerinde sık sık ortaya çıkan yılanlar nedeniyle zor günler geçiriyor.
Muş'un Hasköy ilçesine bağlı Bahçelievler Mahallesi'nde bir aile, evlerinde sık sık ortaya çıkan yılanlar nedeniyle zor günler geçiriyor.
uş'un Hasköy ilçesinde bir evi saran yılanlar, evde yaşayan hane halkını tedirgin ediyor. Geceleri uyuyamadıklarını ifade eden aile, yılanların boylarının yaklaşık 3 metre uzunluğunda olduğunu söylüyor.
AİLE GECELERİ UYUYAMIYOR Uzun süredir yılanlarla mücadele ettiklerini belirten ev sakinleri, bazı günler evin içerisinden iki yılan çıkardıklarını söyledi. Özellikle çocukların bulunduğu evde tedirginlik yaşadıklarını ifade eden aile, geceleri rahat uyuyamadıklarını dile getirdi.
Evin temel kısmındaki boşluklar ve çatlaklarda çok sayıda yılan görüldüğünü belirten vatandaşlar, bazı yılanların yaklaşık 3 metre uzunluğunda olduğunu öne sürdü. Evin çevresinde ve duvar diplerinde sık sık ortaya çıkan yılanlar nedeniyle aile üyeleri dışarı çıkarken ve eve girerken dikkatli davranmak zorunda kaldıklarını söyledi.
MAHALLELİ DE TEDİRGİN Mahalle sakinleri de bölgede son dönemde yılan sayısında artış yaşandığını belirterek, yetkililerden inceleme yapılmasını ve gerekli önlemlerin alınmasını istedi. Yılanların görüldüğü evde yaşayan aile, yaşadıkları korkunun son bulması için destek beklediklerini ifade etti.
WhatsApp İhbar Hattı
+90 (553) 313 94 23