Galatasaray yeni kalecisi alternatifinde ilk ikiyi belirledi! Resmen düğmeye basılacak...
Katalan El Nacional, Galatasaray'ın Inaki Pena için yaptığı teklifin 10 milyon euro olduğunu açıkladı. Kale için diğer aday Berke Özer.
Katalan El Nacional, Galatasaray'ın Inaki Pena için yaptığı teklifin 10 milyon euro olduğunu açıkladı. Kale için diğer aday Berke Özer.
Gelecek sezon Muslera'nın yerini alması için iki isim ön plana çıkmaya başladı...
Birisi Torrent zamanında yarım sezon Galatasaray kalesini koruyan Inaki Pena. Diğeri ise Eyüpspor'un daha önce Fenerbahçe'de oynayan kalecisi Berke Özer.
Berke Özer için bazı iddialar var... ancak resmi bir teklif olmadığı iki tarafın resmi açıklamaları. Katalan El Naciolan ise bugünkü haberinde Galatasaray'ın , Inaki Pena için 10 milyon Euro ödemeye hazır olduğunu iddia etti.
Inaki Pena'nın, Barça'dan ayrılmayı düşünmese de Galatasaray'ın teklifi reddedilmesi zor bir fırsat olabileceğini savundu. FC Barcelona'nın, önümüzdeki haftalarda Galatasaray'ın teklifine yanıt vermesi bekleniyor.
WhatsApp İhbar Hattı
+90 (553) 313 94 23