• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Erdoğan’ın ABD ziyaretinden rahatsız olan FETÖ boş durmadı! İmamoğlu’nu kamyona bindirip New York sokaklarında gezdirdiler

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Birleşmiş Milletler kürsüsünde tarihi bir konuşma yaptı. Ardından ABD Başkanı Donald Trump tarafından Beyaz Saray’da en üst düzeyde ağırlandı. Erdoğan’ın bu diplomatik zaferi, dünya basınında manşetlerden düşmedi.

5 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

YILMAZ DURMUŞ

Cenab-ı Allah fetöcülerin tamamını KAHRU PERİŞAN etsin, bunlardan medet uman chpkklılara da akıl izan versin, bir hırsız oğlu hırsız için aklama çabaları yerine olayları çarpıtarak sanki Cumhurbaşkanı adayı olduğu için siyasi kumpas süsü verip, itirafçısı, şikayetçisi, mağduru, olan İBB'nin soygun vurgun olayları somut belgelerle ortaya konulup iddianamesi hazırlık aşamasındaki davalar zincirini gizlemek maksadıyla vatandaşı aldatmaya çalışıyorlar. Ancak Allah'ın izniyle herşey ispat olacak Ekrem Hırsızoğlu gün yüzü göremeyecek
  • 2 Ay Önce

ALİ

Her hırsız Gibi Adalet ister İmamoğlu Hapisten çıksın Cumhurbaşkanı olsun Türkiye yi soysun İstanbul İzmir Adana Antalya Ankara yetmez bilinen 20 milyar dolar çalınıyor yaaaa bilinmeyenler Fetoculerein niye destek verdiğini CHP ye görün Türkiye yeyip bitirmek ve sömürmek CHP fetonun siyasi ayağı Kurulan Ağ iftira kampanyası o haram Zade gazeteciler şerefsizler ordusu gibi işliyor. CHP nin başına saksı gibi geçirilmiş başkan var . Tam Siyonislerin istediği gibi fetonun adamı.akli Silivri'de Millet susuz çöpler dağ olmuş o sorunu Yok. Hırsızlığa Rüşvete dolandırıcılığa tehtit evrakta sahtekarlık yapan CHP tek söz edemiyor .Yeni Anayasa kaçınılmaz oldu. Belediye kanunu değişmeli hirszlardan rüşvetçi millet korumalı. Bu çok zor Türkiye de CHP var oldukça Fetoculerein PKK Siyonislerin bu partilerde kol gezdikçe.
  • 2 Ay Önce

Koparan

Fetö; Abd'nin Siyon uşağı; Arabanın sağına soluna,önüne arkasına,üstüne altına plakasına."En büyük Hırsız bizim hırsız " diye yazmış mi?
  • 2 Ay Önce

Cengiz

Bu  zombileri doğuştan hain eko yu kamyona bindirmisler anavatankarinda gezdiriyorlar onu ulkemizde de bir yerlere bindirmistiniz halı ortada isterseniz uçağa bindirin belki daha tez gider ne yapsanız işiniz bittik caniniz cehenneme
  • 2 Ay Önce

Mustafa

Allah fetücüleri kahrı perişan eylesin halen hıristiyan gülenin arkasında gidiyorlar
  • 2 Ay Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23