• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Aralarından su bile sızmıyordu: Dost ülke İran'ı sırtından vurmuş!

İran'da Düzenin Maslahatını Teşhis Konseyi Üyesi Muhammed Sadr, İsrail'in İran'a yönelik 12 gün süren saldırılarında Rusya'nın İsrail'e İran aleyhine istihbarat desteği verdiğini öne sürdü.

10 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

İRan mı dost. Müslüman Katili şiii İran'dan dost mu olur.

Yeni Akit Gazetemiz, hayranlığınız nüksetmiş yine. Suriye'de 500.000, Irak'ta 1.200.000, Yemen'de 200.000, Afganistan'da binlerce Müslümanı İsrail öldürmedi. ... şiii İRan ve itleri öldürdü. ... Aklınızı başınıza alın. Aklınızca algı yapıyor, gerçekleri sümen altı yapıyorsunuz. Müslüman Katili şiii İRan'ı, Melek olarak göstermediğiniz kalmamış. El İnsaf.
  • 1 Ay Önce

Gültekin

BU NASIL BİR OYUNDUR, ÖNCE DÖVÜŞTÜRÜYORLAR, SONRA BARIŞTIRIYORLAR, ARTIK DÜNYA BU OYUNLARI YEMİYOR .
  • 3 Ay Önce

rrr

vay ahmaklar vay, yeni mi anladınız rus gavuruna güvenmemeyi!
  • 3 Ay Önce

dsdsas

Perinçek gördün mü? 
  • 3 Ay Önce

hasel

Rusya unu yapmışsa ki bana göre de yapmıştır.RUSYA ,BİTMİŞTİR.ARTIK,kendini ne İrana ne de diğer ülkelere anlatabilir.
  • 3 Ay Önce

Ferhat

Sen git Türkiye ye kalleşlik yapmaya devam et. Türkiye ne zaman batıyla ters düşse sen de sırtından hançerle
  • 3 Ay Önce

Mehmet emin temel

İran muhakkak komsu ülke T.C devleti ile askeri anlasma yapsın. Batıdan ve rus dan zarar gelir. Komşu ilişkileri düzetmeliyiz. TDT daha aktif olmalıdır
  • 3 Ay Önce

Ne komşusu, olsa olsa şeytanın çocuğu olur melun İran-Fars-Pers.

şeytanın çocuğu İran ve itleri tarafından Suriye'de 500.000, Irak'ta 1.200.000 ve Yemen'de 200.000 Müslüman Şehit edildi. Milyonlarcası ise başta Türkiye olmak üzere komşu Ülkelere göç etmek zorunda kaldı. Karabağ savaşında; daha çok Azerbaycan Türkü'nü öldürsünler diye Ermenilere bolca silah-mühimmat dağıtan yine melun İran idi. pkk-ypg teröristlerini besleyip barındırıp paramotor-drone ve silahlarla kuşandırarak Ülkeme saldırtan yine sinsi takiyyeci İran idi. Devam da ediyorlarlar şarlatanlıklarına, özellikle Suriye'de Dürziler ve yahudilerle işbirliği yapıyor fitnenin merkezi İran. İsrail'in perde arkasından işbirlikçisi pislik İran'dan komşu mu olur. parçalanması için ne gerekiyorsa yapılmalı. İsrail=İran=Müslüman ve Türk Katili. Aç gözünü gör, münafık salyası mısın, ne ayaksın. Çıkmış bir de utanmadan sıkılmadan münafık propogandası yapıyorsun.

bırakın ne olursa olsun

ülkenin dostu olmaz menfaati i olur ne dostmus kimse kimsenin dostu kardesi değil
  • 3 Ay Önce

abd den çok rusyayı

kontrol ediyor yahudiler
  • 3 Ay Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23