• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

FETÖ’cülerin Yusuf Bekmezci yalanı çöktü

FETÖ Terör Örgütü Lideri Fetullah Gülen’in en yakın isimlerden Yusuf Bekmezci, hastanede hayatını kaybederken, FETÖ’cü hesaplar Bekmezci’nin cezaevinde öldüğü yalanı üzerinden algı operasyonu yaptı. Pekmezci, Adli Tıp Kurumu’nun cezasının infazının hastanede devam edilmesine yönelik raporu doğrultusunda 4 Ocak’tan beri cezaevinde değil, hastanede tedavisine devam edildiği ortaya çıktı.

5 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Günay

Yusuf BEKMEZCİ, 46 gündür bilinci kapalı olarak yoğun bakımda yatıyordu. Adli Tıp Kurumu önceki gün infaz erteleme kararı vermiş, ancak mahkeme tahliye yerine hastanede infaza hükmetmişti. Allah rahmet eylesin.
  • 4 Yıl Önce

Recep Erdogan

"Zalim iki cihanda zulmünün cezasını görecek! O ise, hicret etti, hizmet etti, zalimin işini kolaylaştırmamak için saklandı ve kazandı Yakalandı, sorgulandı, hastalandı, eğilmedi kazandı. Şimdi rızasını aradığı Rabb’e rıhlet etti."
  • 4 Yıl Önce

EBUBEKİR

BU ADAM YILLAR ÖNCE DEVLETİN RESMİ KURUMLARINDA EL PENCE DİVAN KARŞILANIP OTURTULACAK YER BULUNAMIYODU ARŞİV ACIK ESKİLERİ ACIP GAZETELERİ OKUYANLAR BİLİR ÖLECEK HEPSİ KİMİ CEZAEVİ KÖŞELERİNDE KİMİ SÜRÜNREK ALLAH CC ADALETİ ŞAŞMAZ PEKİ YA BUNLARI GÖRÜP UTANMAYANLAR
  • 4 Yıl Önce

Vahap Kalyoncu

Çok ağır konuşmak lazım ama terbiyem müsaade etmiyor şehit edilen 34 özel harekat polisinin cesetleri dna larından tespit edildi onlar can değilmiydi.Kim yaptı bu alçaklar yaptı şimdi bunlara acınırmı.
  • 4 Yıl Önce

Devran

Niye, ceza evinde gebermek suç mu? 
  • 4 Yıl Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23