• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0
Hüseyin Öztürk
Hüseyin Öztürk
TÜM YAZILARI

Batı ahlaksızdır

20 Ağustos 2020
A


Hüseyin Öztürk İletişim: [email protected]

Batı ahlaksızdır, hırsızdır, katildir, teröristtir. Sanırım Batı’dan kastedilenin, halklar olmadığı aşikârdır. Liderler ile onların arkasındaki sömürgen patronlar ve lobilerdir.

Yakın tarihimizde iki yüz yıldır Türkiye olarak Batı’nın ahlaksızlığından, hırsızlığından, katilliğinden, teröristliğinden çekmediğimiz kalmamıştır.

İçimizdeki satın aldıkları kesimlerle de hâlâ ellerini üzerimizden çekmiş değillerdir.

Bu hakikatlere itirazı olanlar Batının pisliklerine ortak olanlardır. İşte en bariz örneği Joe Biden denilen sırtlanın söyledikleri.

Batı’nın ahlaksızlığının kökenini ve temelini anlamak için son iki yüz yılın iç ve dış siyasi olaylarını bilmemiz kâfidir.

Son 20 yıla kadar Batılılaşma çabaları bize kurtuluşumuz olarak öğretilmekteydi ve ancak Batı’ya köle olabilecek yönetimlerle, Türkiye’nin kalkınabileceği işlenmekteydi.

Bu empozeyle devlet-millet birliğimizden vazgeçirtilerek, dünya ve tarih içindeki yerimizin Batılılarca tespit edilen şekle sokulmasıydı.

Anlaşılan o ki, Batı bu hevesini sürdürmekte. İşte sırtlan Joe Biden örneği. Sadece bu sırtlan değil. ABD ve AB’nin liderleri de aynı mayanın ürünleridir.

…………….

Ezeli düşmanlıklarının temelinde, Devlet-i Aliye’nin hüküm sürdüğü asırlarda Batı’nın Afrika, Orta Asya ve İngilizlerin “Ortadoğu” dediği bize göre ise Ön Asya olan topraklarımızdaki soygunlarının önünde duruşudur.

Söz konusu coğrafyalarda yer alan devletlerin ve milletlerin kilit ülkesi olan Osmanlı, dolayısıyla bugünkü Türkiye, Batılıların düşman listesindeki birinci sırayı korumaktadır.

Doğu Akdeniz’de bize karşı oluşturulan ittifaka bakıldığında bu hakikat gün gibi meydandadır. İçimizdeki Batı esaretini özgürlük kabul edenlerin de sesi çıkmamaktadır.

Batılıların istedikleri gibi at koşturdukları ülkelerden biri değiliz artık. Dünya devleti olarak tüm zorlukları aşıp; istikbalimizi, istiklalimizi muhafaza etmekteyiz.

ABD ve AB’nin destek ve yönetmeleriyle dünya siyaseti içerisinde yer almış değiliz. Aksine onlara rağmen dünya siyasetinde söz sahibiz.

İşte bu halimiz iç-dış Türkiye düşmanlarını çileden çıkarmaktadır. Biz, dünya siyaseti içerisinde var olmuş ve bu siyasetle kimliğini korumuş Devlet-i Aliye’nin mirasçısıyız.

Dışarıda ve içerideki meseleler bizim meselelerimizdir. Problemlerimizin çözümleri öncelikle kendimize düşer. Başkasına ihtiyacımız yoktur.

…………….

Kemal Tahir’in ifadesiyle:

“Türkiye, Batıya hiç benzemeyen bir toplumdur. (Anadolu Türk insanının tarihi, Batı insanı tarihinin geçtiği aşamalara uğramamıştır) Bu sebepten insanlarımızın olaylar karşısındaki davranışları, duygularını meydana vuruşları, Batı insanınınkine benzemez”.

Batı bizden kendi ölçülerine, hakkımızdaki cehaletine, düşmanlığına, hiç değil küçümsemesine uygun siyaset ve siyasetçi ister ki, milletimiz böyle siyasetçilere ve siyasetçileri yönlendirecek güçlere asla müsaade etmez, etmeyecektir de.

Batının ahlaksızlığı, Batılı olmayan milletleri, halkları, kendilerine yabancılaştırarak taklit eden toplumlar meydana getirmek istemekte, tarihsel ve kültürel olarak her türlü ahlaksızlığı kılcal damarlarına, damarlarımıza kadar zerk etmektedirler.

…………..

Ezcümle:

İrfan ehli der ki; Öküzün önünden, katırın ardından, ABD ve AB gavurlarının her yanından sakının”.

 

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Şahika

Allah razı ve yar ve yardımcınız olsun,teşekkürler...!

Batı ahlaksızdır

Çok yuvarlak bir cümle..
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23