• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Şimdiden listeye girdi TOGG'dan ses getiren başarı

Yeniakit Publisher
2022-03-31 15:20:00 -
Şimdiden listeye girdi TOGG'dan ses getiren başarı

TOGG, kurum kültürü konusunda küresel otorite olan Great Place to Work Enstitüsü’nün yaptığı çalışmada, “Türkiye’nin En İyi İşverenleri” listesinde yerini aldı.

 Yeniakit  Ankara 

İnsan ve güven odaklı bir kurum kültürü inşa ettiğini 2021’de aldığı Great Place to Work Sertifikası’yla tescilleyen Togg, şimdi de “Türkiye’nin En İyi İşverenleri” arasına girdi. Great Place to Work Enstitüsü’nün, dünya çapında 100 milyonu aşkın çalışan bağlılığı anketinden derlenen verilerle desteklediği çalışma, Togg’un yüksek güven kültürüne sahip bir iş yeri olduğunu ortaya koyuyor. Yapılan bu araştırma, çalışanların değerlendirmeleri ile güvenilirlik, saygı, hakkaniyet, gurur ve takım ruhu bakımından şirket uygulamalarını ve yaşatılan kültürü mercek altına alıyor.

“Togg, çevik yapının içine doğdu”

Togg Ceo’su M. Gürcan Karakaş, genç bir şirket olarak “Türkiye’nin En İyi İşverenleri” arasında yer almaktan büyük memnuniyet duyduklarını belirterek, şunları söyledi: “Global bir platform olan Great Place to Work Enstitüsü tarafından yapılan araştırma, kurduğumuz yapının çalışanlarımız tarafından memnuniyetle karşılandığını göstermesi açısından çok değerli. Biz Togg’da klasik dikey hiyerarşik yapı ve unvanlar yerine çevik ekipler oluşturuyoruz. Günümüzde pek çok firma bu çevik yapıya dönüşmeye çalışıyor. Biz ise bu yapının içine doğduk. Bizim için kararların şekillenmesinde, hiyerarşiden çok argümanların güçlülüğü önem taşıyor. Onay süreçleri geleneksel yapılardaki gibi işlemiyor. Herkes çalıştığı alanla ilgili süreçlerde inisiyatif alma konusunda sorumlu. Sadece organizasyonun değil, doğal olarak çalışma ortamının da çevik olması gerektiğine inanıyoruz. Ofisimiz de yaşayan, esnek ve katılımcı bir çalışma deneyimi oluşturmak üzere tasarlanmış durumda. Şirketimizi, yeniliklere ve öğrenmeye açık, duygusal istikrarı ve entelektüel sermayesi olan, insanlarla pozitif iletişim kurmayı tercih eden çalışanlarımızla çok daha iyi noktalara getireceğiz. Bu inançla, hep daha iyisi için çalışmayı sürdüreceğiz.”

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

hasan kara

allah yolunuzu açık etsin..sizi şeytanlardan korusun..kolay gelsin..gururumuz togg

İlginç

Fabrika yok,üretim yok ama en iyi işveren olmuş. Reis'in yerli ve milli olması gibi bir şey.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23