• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Ne pislik ararsan var! ‘AK Partilileri öldürün" diyen ahlaksız bakın kim çıktı

Yeniakit Publisher
IHA Giriş Tarihi:
Ne pislik ararsan var! ‘AK Partilileri öldürün" diyen ahlaksız bakın kim çıktı

AK Partililer için ölüm çağrısında bulunan kadının fuhuştan uyuşturucu kullanımına kadar 30 ayrı suçtan kaydı bulunan ve Peygamber Efendimize hakaretten cezaevine giden Beyza Gürkan olduğu ortaya çıktı.

Sivas Emniyet Müdürlüğü Siber Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Beyza Gürkan isimli şahsın sosyal medya hesapları üzerinden "Gördüğümüz her AKP'liyi indiriyoruz, silahlar benden :D" şeklinde çağrıda bulunarak silah ifşası yaptığını tespit etmişti. Nöbetçi cumhuriyet savcısının talimatı doğrultusunda gözaltına alınıp adli makamlara sevk edilen Gürkan, "Suç işlemeye alenen tahrik" suçundan tutuklanarak Sivas Kapalı E Tipi Cezaevi'ne konuldu.

Gürkan geçtiğimiz yıl Sivas’ta sosyal medya hesapları üzerinden Peygamber Efendimize ve dini değerlere hakaretler ederek uyuşturucu madde kullanımını özendirecek paylaşımlar yapmıştı. Hakkında işlem yapılan Gürkan 10 ay hapis cezası alarak ceza evine girmişti. Gürkan’ın fuhuştan uyuşturucu kullanımına, hafif yaralamadan devlet büyüklerine hakarete kadar 30 ayrı suçtan kaydı bulunuyor. Gürkan, Ümit Özdağ’a destek veren paylaşımlarıyla da gündem olmuştu.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Sizin gazetenizde

CHP lileri öldrğn diyen bir sürü ahlaksız var, onlar ne olacak?

Mehmetçik

Şimdi o silahları biyerine sokun
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23