• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

İzmir'de sokak köpeği faciası

Yeniakit Publisher
Haber Merkezi Giriş Tarihi:
İzmir'de sokak köpeği faciası

İzmir’in Menderes ilçesinde yaşanan feci olayda yolda yürüdüğü esnada köpeklerin saldırısına uğrayan 55 yaşındaki kadın, kaçmaya çalışırken bir otomobilin çarpması sonucu hayatını kaybetti.

İzmir’in Menderes ilçesinde yaşanan feci olayda yolda yürüdüğü esnada köpeklerin saldırısına uğrayan 55 yaşındaki kadın, kaçmaya çalışırken bir otomobilin çarpması sonucu hayatını kaybetti.

İzmir'deki olay, 17 Ağustos günü Menderes ilçesi Oğlananası Mahallesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, 55 yaşındaki Fidan Deveci, yürüyüş yaptığı sırada sahipsiz köpeklerin saldırısına uğradı. Bu sırada S.K. (38) idaresindeki 48 GT 939 plakalı otomobil, köpeklerden kaçmaya çalışan Deveci'ye çarptı. Çarpmanın ardından yaralanan Deveci, bölgeye sevk edilen sağlık ekiplerince özel bir hastaneye kaldırıldı.

Talihsiz kadın, burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Olayın ardından jandarma ekipleri, otomobil sürücüsü S.K.'yi gözaltına aldı. Jandarmadaki işlemlerinin tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edilen sürücü, adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Olayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Neron11

Bizde çıkan yasalar uygulanmamak için çıkartılır, sözde tüm sokak köpekleri toplatılacak ve uygulamayan belediye başkanı yargilanacakti, ama öyle bir hükümet var ki sal çayıra mevlam kayira

Kadir

Bugüne kadar hıc bıryerde hıcbırsry yapılmadı göstermelık bırkac hareket ondan sonra bütün il ve ilçeler yuvası bastakı insanların canlarından bırının yanmadıgı sürece asla bır çözüme ulaşamayacak köpekler hepsı cogaldı hergün bır yayına cıkarsan vaka göstermekten zaman yetmez sonuç hıkaye bakım kaç can daha yanacak
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23