• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Deist baba, Müslüman oğluna domuz eti yedirdi!

Yeniakit Publisher
Alican Öztekin Giriş Tarihi:
Deist baba, Müslüman oğluna domuz eti yedirdi!

Sosyal medyada yayılan bir video, deist bir babanın Müslüman inancına sahip oğluna domuz etli sosis yedirmesi ve bu durumu alaycı bir şekilde kaydetmesi nedeniyle büyük tepki topladı.

Sosyal medyada yayılan bir video, deist bir babanın Müslüman inancına sahip oğluna domuz etli sosis yedirmesi ve bu durumu alaycı bir şekilde kaydetmesi nedeniyle büyük tepki topladı.

Sosyal medyada hızla yayılan bir video, izleyiciler arasında büyük bir tartışma başlattı. Görüntülerde, deist olduğu belirtilen bir babanın, Müslüman inanca sahip olan oğluna domuz etli sosis yedirdiği anlar yer alıyor. Baba ve oğlunun bir restoranda yemek yerken kaydedilen videoda, baba önce oğluna "Kararına saygı duyuyorum." diyerek onun inancına saygı gösterdiğini ifade ediyor.

Ancak, babanın garsona masadaki yemeğin domuz eti olup olmadığını sorması ve garsonun "Evet, domuz eti." yanıtı üzerine kahkahalarla oğluna "Hadi devam et, bitir." demesi, durumu alaycı bir hale getiriyor. Bu anlarda çocuğun yüz ifadesinin bir anda değiştiği ve "Yok, doydum." diyerek yemeği bırakması dikkat çekiyor. Babanın bu tavrı, sosyal medya kullanıcıları tarafından yoğun bir şekilde eleştirildi.

Videonun yayılmasının ardından, birçok kişi babanın davranışını çocuk üzerindeki dini baskıyı hiçe sayan bir tutum olarak değerlendirirken, bazıları da bu tür davranışların toplumda hoşgörüsüzlüğü artırabileceği uyarısında bulundu. Tepkiler, sosyal medyada hızla büyüdü ve kullanıcılar, baba ve oğul arasındaki bu dinamik üzerine çeşitli yorumlar yaptı.

Bu olay, bireylerin inançlarına saygı gösterilmesi gerektiği ve aile içindeki dini farklılıkların nasıl ele alınması gerektiği konusundaki tartışmaları yeniden alevlendirdi.

daily ummah

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Fatih Şahin

Abartmayın Akit. Dînî yaşantısı olmayan herhangi bir ailede domuz etinden yapılan bir sucuğu veya sosisi getirsen yerler. Nerden bilecekler? Buradaki ayrıntı, babanın kendisinin deist olduğunu açıklaması. Böyle haber olmaz.

Giresunlu Öğretmen

O baba şimdi kalkar ben şaka yaptım der.......siz ....bozuk bem olsam çocuğun yerinde onu babalıktan reddederim .....ak
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23