• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Akdeniz Villam tatillere değişim getiriyor

Yeniakit Publisher
2020-03-10 17:48:00 -
Akdeniz Villam tatillere değişim getiriyor

Akdeniz Villam kampanyalı fiyatları, yepyeni seçenekleri ve 11858 numarası ile Türkiye seyahat acentelerı ile bağlı olarak güvenli ve kaliteli hizmet Sunuyor.

Sektörün genç ve dinamik firmalarından biri olan Akdeniz Villam, villa kiralama sektöründe gayet profesyonel bir ekip ile her yıl yüzlerce kişiye hizmet vermeye devam ediyor. Bu kapsamda 2020 yılının yaz sezonuna giderek yaklaşırken, kiralık yazlık ve kiralık havuzlu villa gibi birçok farklı noktada önemli hizmetler göz önüne çıkıyor. 

Hizmet kategorileri açısından da gayet geniş bir yapıya sahip olan Akdeniz Villam, öncelikli olarak kiralık villalar içerisinde birçok farklı seçenek sunuyor. Sadece yaz tatilleri değil balayı tatillerinde de önemli bir yere sahip olan villa ve yazlık kiralama açısından balayı villaları özel bir kategori olarak sunuluyor. Bu konuda özellikle hem balayı tatilleri hem de diğer tatil sezonları için muhafazakar villalar en çok önem verilen kategorilerden birisi olarak görüyor. Her tatilinde lüks konaklama ve 5 yıldızlı hizmetlere çok önem veren kişiler için lüks villalar ayrı bir kategoride sunulurken, tamamen bütçesine uygun bir tatil yapmak isteyen kişiler için de ekonomik villalar önemli bir seçenek olarak sunuluyor.

Akdeniz Manzaralı Villa Tadını Yaşayın!

Genellikle Akdeniz Bölgesi'nde Antalya'nın Kaş ilçesi ve çevre bölgeleri ile Muğla'nın Fethiye ilçesi ve Ölüdeniz bölgesinde yazlıklar sunulurken, denize yakın, deniz manzaralı veya doğa manzaralı seçenekler yer alıyor. 

Çok geniş bir fiyat aralığında istediğiniz takvimi belirleyerek, kişi sayısına göre 2-12 kişi arasında konaklama imkanı sunan villalar arasında seçimler yapabiliyorsunuz. Villalar dışında yine tatil için alabileceğiniz kiralama hizmetleri arasında kiralık apart hizmetleri de yer alıyor. Ancak özellikle villa ve yazlık kiralama hizmetlerinde tüm konutlarda kendine ait özel bir havuz yer alırken,apart hizmetlerinde de havuz imkanı bulunuyor. 
ÖNE ÇIKAN VİDEO

Villa, yazlık ve apart hizmetlerinde havuz imkanı sunulması dışında isteğinize bağlı olarak ısıtmalı havuz veya jakuzi gibi fırsatlar da elde edilebiliyor. Akdeniz Villam lüks bir otel konforunda konaklama gerçekleştirebilmeniz için evlerin tümünü temizlik, bakım, onarım ve ihtiyaçlar açısından hazır bir hale getirdikten sonra tatiliniz için size sunuyor. Konutlarda konaklama gerçekleştirdiğiniz sürece tüm ev eşyaları, mobilyalar, havuz, bahçe, barbekü, şezlong, şemsiye, bahçe mobilyaları, garaj, duş, banyo ve klima gibi ihtiyaçlarınız eksiksiz bir şekilde karşılanıyor. 

Kolayca Villa Kiralama İmkanı Sunuluyor

Firma üzerinden gerçekleştirmek istediğiniz kiralamalarda öncelikle internet sayfasını ziyaret ederek kişi sayısına, konaklama bölgesine ve tatil süresine göre incelemeler yapıp ardından rezervasyon gerçekleştirebilirsiniz. Rezervasyon sonrasında ödeyeceğiniz kaparo ile birlikte konut sizin için ayrıldıktan sonra tatiliz öncesinde hazır hale getiriliyor ve tatil gününde saat 16:00 itibarıyla giriş gerçekleştirebilirsiniz. İsteğinize bağlı olarak konutlarda uygun alan bulması dahilinde evcil hayvanlarınızı yanınızda bulundurabilir ve tüm isteklerinizde 7/24 firma ile iletişime geçerek bildirim gerçekleştirebilirsiniz. 

https://www.akdenizvillam.com/ 

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23