• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0
4
Yeniakit Publisher
Zoru görünce "yerli ve milli" kesildiler! Sözcü TV’den "İran" skandalı sonrası tarihi çark
Haber Merkezi Giriş Tarihi: Güncelleme Tarihi:

Zoru görünce “yerli ve milli” kesildiler! Sözcü TV’den “İran” skandalı sonrası tarihi çark

Ekranlarını Türkiye ve bölge düşmanlarına açmayı maharet sayan Sözcü TV, İran’daki sivil katliamını "bayram" naralarıyla kutlayan İranlı sözde aktivistin hezeyanlarına çanak tuttu. Milletin sert tokadı enselerinde patlayınca ne yapacağını şaşıran kanal, "Sorumlu yayıncılık yapıyoruz" diyerek adeta takla attı.

#1
Foto - Zoru görünce "yerli ve milli" kesildiler! Sözcü TV’den "İran" skandalı sonrası tarihi çark

Bölgeyi ateşe veren Siyonist saldırganlığı alkışlayan Adia Makvandi isimli rejim karşıtı aktivisti konuk eden Sözcü TV, söz konusu şahsın "Bugün çok güzel bir gün, mutluyuz" şeklindeki kan donduran sözlerine zemin hazırladı. Onlarca uzman dururken, İslam coğrafyasındaki suikastleri ve yıkımı sevinçle karşılayan bir ismi "kanaat önderi" gibi pazarlayan Sözcü, asıl niyetini bir kez daha faş etti.

#2
Foto - Zoru görünce "yerli ve milli" kesildiler! Sözcü TV’den "İran" skandalı sonrası tarihi çark

Çocukların okullarında katledildiği, devlet büyüklerinin hedef alındığı bir vahşeti "bayram" havasında sunan kanala, sosyal medyadan tepki yağdı. Halkın sert eleştirileri karşısında köşeye sıkışan Sözcü yönetimi, zoru görünce hemen "çark" bildirisini yayınladı. "Konukların görüşü bizi bağlamaz" diyerek işin içinden sıyrılmaya çalışan kanal, bir yandan da "Milli değerleri gözetiyoruz" diyerek komik duruma düştü.

#3
Foto - Zoru görünce "yerli ve milli" kesildiler! Sözcü TV’den "İran" skandalı sonrası tarihi çark

Yayınlarında her fırsatta milli hassasiyetleri kaşıyan, ancak mesele İslam coğrafyasındaki saldırılar olunca "özgürlükçü" kesilen karanlık zihniyet, böylece milletin feraseti karşısında bir kez daha maskesini düşürmüş oldu. Önce ihaneti konuşturup sonra "milli yayıncılık" maskesine bürünen Sözcü TV’nin bu ikiyüzlü tavrı, "Sizin milliliğiniz pabuç pahalı olana kadar mı?" sorularını beraberinde getirdi.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Tug

Bu tipler ABD ,AB (✝️✡️ ) in ajan provokatörleri !!!???? Bunlar , zulüm ettikçe , içleri mutlulukla dolar????

Gavurun Sözcüsü

CHP nin amiral gemisi
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23