• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0
5
Yeniakit Publisher
CHP’li Tunç ve saz arkadaşları için istenen ceza belli oldu!
DHA Giriş Tarihi:

CHP’li Tunç ve saz arkadaşları için istenen ceza belli oldu!

CHP’li İzmir Büyükşehir Belediyesi iştiraki İZBETON'a yönelik operasyonun ardından 'kooperatiflerdeki usulsüzlüklere' yönelik soruşturma kapsamında eski Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer ve CHP İzmir İl Başkanı Şenol Aslanoğlu'nun da aralarında bulunduğu 65 şüpheli hakkında iddianame hazırlandı. Sanıklar için istenen cezalar da belli oldu.

#1
Foto - CHP’li Tunç ve saz arkadaşları için istenen ceza belli oldu!

İZBETON'a yönelik operasyonun ardından 'kooperatiflerdeki usulsüzlüklere' yönelik soruşturma kapsamında iddianame hazırlandı.

#2
Foto - CHP’li Tunç ve saz arkadaşları için istenen ceza belli oldu!

İddianamede; Örnekköy 3'üncü etap, Örnekköy 4’üncü Etap, Gaziemir-Aktepe/Emrez Mahallesi 1'inci Etap, Karabağlar 3’üncü Etap ve Karabağlar 4’üncü Etapta kat karşılığı inşaat işlerinde usulsüzlük yapıldığı yönünde bildirilen suç duyuruları sonucunda 449 mağdur, 7 şikayetçi, Maliye ve Hazine Bakanlığı, İçişleri Bakanlığı, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanlığı ve İZBETON A.Ş.'nin suçtan zarar gören olarak tespit edildiğine yer verildi.

#3
Foto - CHP’li Tunç ve saz arkadaşları için istenen ceza belli oldu!

Aralarında eski İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer ile CHP İzmir İl Başkanı Şenol Aslanoğlu dahil olmak üzere 11'i tutuklu 65 sanığın iştirak halinde ve zincirleme şekilde; nitelikli dolandırıcılık suçlarına karıştıkları belirtildi.

#4
Foto - CHP’li Tunç ve saz arkadaşları için istenen ceza belli oldu!

Sanıkların, kamu kurum ve kuruluşlarını, kamu meslek kuruluşlarını, siyasi parti, vakıf veya dernek tüzel kişiliklerini araç olarak kullandıkları kaydedildi. Sanıklar için 3 yıl ile 45 yıl arasında değişen hapis cezaları talep edildi.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

hasel

Milleti güldürmeyin.Soyup-soğana çevirmişler,iş yapmayan belediye başkanı ve avaneleri 3 yılla başlıyor.Adeta çerez cezası.Cezalar böyle hafif olursa bu işlerin ardı gelmez.

hatırla

Her şey çooook güzel oluyor o kadar insan hayatlarının birikimleri ev almak için teslim ediyorlar ondan sonra 3 yıl hapis cezası ondan sonra serveeeeet serveeet oh ne iyi be
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23