• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0
6
Yeniakit Publisher
Salçada oluşan küf sorununu yok eden yeni yöntem! Bu çözdü! Not alındı:1 damlası bile şok etki ediyor! Böyle hazırlanıyor

2023-12-13 00:05:56
Salçada oluşan küf sorununu yok eden yeni yöntem! Bu çözdü! Not alındı:1 damlası bile şok etki ediyor! Böyle hazırlanıyor

Salça küfleniyorsa üzülmeyin bu yöntemle küf sorunu yok oluyor. Şeflerin küflenen salça için ufak hileleri gün yüzüne çıktı! Küflenen salçayı anında temizliyor bu yöntemle uzun zaman küf tutmuyor..

#1
Foto - Salçada oluşan küf sorununu yok eden yeni yöntem! Bu çözdü! Not alındı:1 damlası bile şok etki ediyor! Böyle hazırlanıyor

Salça, Türk mutfağında sıkça kullanılan bir gıda maddesidir. Genellikle domates, biber veya diğer sebzelerin kaynatılması ve püre haline getirilmesiyle elde edilir. Salça, yemeklere lezzet katmak için sıklıkla tercih edilen bir malzemedir. Ancak salça, küflenme eğilimi olan bir gıdadır. Yüksek nem içeriği ve düşük asit seviyesi nedeniyle küf oluşumuna elverişli bir ortam sunar. Bu nedenle salçanın doğru şekilde saklanması ve tüketilmesi önemlidir. Salçayı küflenmesinden korumak için, serin ve kuru bir yerde muhafaza etmek gerekir.

#2
Foto - Salçada oluşan küf sorununu yok eden yeni yöntem! Bu çözdü! Not alındı:1 damlası bile şok etki ediyor! Böyle hazırlanıyor

Ayrıca salça açıldıktan sonra buzdolabında saklanmalıdır. Böylece salçanın taze ve sağlıklı kalması sağlanır.

#3
Foto - Salçada oluşan küf sorununu yok eden yeni yöntem! Bu çözdü! Not alındı:1 damlası bile şok etki ediyor! Böyle hazırlanıyor

Salçanın tüketilmeden önce kontrol edilmesi de önemlidir. Küflenmiş salça sağlığa zararlı olabilir. Bu nedenle salçanın küflenip küflenmediğini kontrol etmek için gözle veya kokuyla incelenmelidir. Eğer salçada küf veya kötü bir koku fark edilirse, tüketmekten kaçınılmalıdır.

#4
Foto - Salçada oluşan küf sorununu yok eden yeni yöntem! Bu çözdü! Not alındı:1 damlası bile şok etki ediyor! Böyle hazırlanıyor

SALÇADAKİ KÜF SORUNUNA KESİN ÇÖZÜM! Salçadaki küf sorunundan kurtaran yöntem meğer çok basitmiş. 1 çorba kaşığı zeytinyağını salçanın üzerine yedirin. Salçanız hem bozulmuyor hem küflenmiyor. Bu tekniği marketten aldığınız salçalar ve evde yaptınız salçalarda da uygulayabilirsiniz.

#5
Foto - Salçada oluşan küf sorununu yok eden yeni yöntem! Bu çözdü! Not alındı:1 damlası bile şok etki ediyor! Böyle hazırlanıyor

KÜFLENEN SALÇA YENİR Mİ? Beslenme uzmanlarına göre küflenen salçayı yememek gerekiyor. Küflenen salça zararlı olduğu gibi yapılan yemeklerin de lezzetini kaçırıyor. Bazı kaynaklarda küfün alındıktan sonra salçanın geri kalan kısmının tüketilebileceği öneriliyor. Oysa bu sağlıklı bir yöntem değil.

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23