• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Mesut Doğan’ın AK Parti çıkışı tartışmalara neden oldu! İmamoğlu üzerinden mantıksız savunma

Yeniakit Publisher
Haber Merkezi Giriş Tarihi:

Saadet Partisi Milletvekili Mesut Doğan, CHP’li eski İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun yolsuzluklarını AK Parti üzerinden normalleştirmeye çalıştı. Daha önce AK Parti’ye üyeliği zamanında reddedilen ve partiye kabul edilmeyen İmamoğlu’nu “AK Parti’ye geçse suçsuz mu olacaktı?” diyerek AK Parti üzerinden İmamoğlu’nu savundu.

Saadet Partisi Milletvekili Mesut Doğan, İstanbul Büyükşehir Belediyesi eski başkanı Ekrem İmamoğlu hakkında yaptığı açıklamada AK Parti’yi eleştirmek isterken sosyal medyada ve siyasi çevrelerde tepki çeken bir çıkışta bulundu. Doğan, “İmamoğlu da AK Parti’ye geçseydi, yine de suçlanacak mıydı?” sözleriyle, İmamoğlu’nu eleştirileri gölgelemeye çalıştı.

Oysa İmamoğlu, geçmişte iki kez AK Parti’ye başvurmuş ve her iki başvuru da reddedilmişti. Bu durum, Doğan’ın çıkarımını temelsiz kılarak siyasi hesaplar üzerinden yapılan savunmaların, gerçek yolsuzluk ve hesap verilebilirlik sorunlarını gizlemeye hizmet ettiğini gösteriyor.


 

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Fuat

Sen neyin kafasını yaşıyorsun

Sadı

Saadetin düştüğü hallere bakın vah vah
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23