• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Kocaeli Valiliğinden "koronavirüs nedeniyle bazı etkinliklerin yasaklanması"na ilişkin açıklama:

Yeniakit Publisher
2020-04-03 02:49:44 -

Milli İradenin Sesi Yeni Akit

Türkiye ve dünyadaki gelişmeleri yakından takip etmek için Google listenize Yeni Akit'i ekleyin.

⭐ Bizi Google'da Takip Et
Kocaeli Valiliğinden "koronavirüs nedeniyle bazı etkinliklerin yasaklanması"na ilişkin açıklama:

"Bazı basın kuruluşlarında iş bırakma yasağı olduğuna dair haberler yer almaktadır. Alınan kararda iş bırakmayla ilgili bir yasaklama bulunmamaktadır. Basın kuruluşlarıyla yapılan paylaşımda bu husus sehven yazılmıştır"

KOCAELİ (AA) - Kocaeli Valiliği, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedbirleri kapsamında alınan, "Bazı etkinliklerin 15 gün süreyle yasaklanması" kararında iş bırakmayla ilgili bir yasaklamanın bulunmadığını bildirdi.

Valilikten yapılan açıklamada, 2 Nisan'da alınan karar gereğince kapalı yer toplantıları, her türlü bilimsel, kültürel, sanatsal ve benzeri toplantı ve aktiviteler, gösteri yürüyüşü, basın açıklaması, açlık grevi, oturma eylemi, stant açma, imza kampanyası, çadır kurma, meşale yakma, el ilanı ve bildiri, broşür dağıtma, protesto eylemi ve benzeri türdeki eylem ve etkinliklerin 16 Nisan'a kadar 15 gün süreyle yasaklandığı hatırlatıldı.

Açıklamada, bazı basın kuruluşlarında iş bırakma yasağı olduğuna dair haberlerin yer aldığı aktarılarak, "Valiliğimizin aldığı karar yukarıdaki gibidir. Alınan kararda iş bırakmayla ilgili bir yasaklama bulunmamaktadır. Basın kuruluşlarıyla yapılan paylaşımda bu husus sehven yazılmıştır." ifadesine yer verildi.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23