• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

CHP darmadağın! Belediye Başkan vekili Gürzel’den sonra istifa eden meclis üyesi sayısı 3'e çıktı

Yeniakit Publisher
AA Giriş Tarihi: Güncelleme Tarihi:
CHP darmadağın! Belediye Başkan vekili Gürzel’den sonra istifa eden meclis üyesi sayısı 3'e çıktı

Beykoz Belediye Başkanı Alaattin Köseler'in yolsuzluktan tutuklanarak görevden uzaklaştırılmasından sonra Belediye Başkan Vekili seçilen Özlem Vural Gürzel'in, dün CHP’yi sert sözlerle eleştirerek istifasının ardından Beykoz’da sular durulmuyor. Sabah saatlerinden CHP Beykoz Belediye Meclis üyeleri Uğur Gökdemir ve Murat Uzun partilerinden istifa ettiklerini açıklarken akşam saatlerinden ise CHP Beykoz Belediye Meclis Üyesi Nevzat Cebeci de partisinden istifa etti.

CHP Beykoz Belediye Meclis üyeleri Uğur Gökdemir ve Murat Uzun’un sabah saatlerinde CHP’den istifa etmesinin ardından CHP Beykoz Belediye Meclis Üyesi Nevzat Cebeci de akşam saatlerinden yaptığı duyuru ile CHP’den istifa ettiğini açıkladı.

Cebeci, Facebook platformundaki hesabından yaptığı açıklamada, şunları kaydetti: "Bugüne kadar sabırla ve dirençle üstlendiğim görevlerde ne yazık ki parti içindeki bazı kişi ve anlayışların birleştirici değil ayrıştırıcı, yapıcı değil yıkıcı tavırlar sergilediğine tanık oldum. Partiyi temsil etmek yerine kişisel hesapların öne çıkması CHP'nin temel değerleriyle bağdaşmamaktadır. Gelinen noktada mevcut şartlar altında CHP çatısı altında meclis üyeliğine devam edemeyeceğimi ve parti üyeliğinden istifa ettiğimi kamuoyunun bilgisine sunarım. Bu karar, yaşadığım süreçlerin ve gördüğüm gerçeklerin kaçınılmaz bir sonucudur. Beykoz'un ve Beykozluların menfaatlerini her türlü siyasi hesabın üzerinde tutarak, 'Beykoz Belediye Meclis Üyesi' olarak görevime aynı kararlılıkla devam edeceğim."


Beykoz Belediye Başkanı Alaattin Köseler'in görevden uzaklaştırılmasının ardından 10 Mart'tan bu yana başkan vekilliğini yapan Özlem Vural Gürzel de dün X sosyal medya platformundaki hesabından yaptığı paylaşımda partisinden istifa ettiğini duyurmuştu.

Sabah saatlerinde ise CHP Beykoz Belediye Meclis üyeleri Uğur Gökdemir ve Murat Uzun partilerinden istifa ettiklerini açıkladı. Dağılma sürecine giren CHP’den son istifa eden isim Nevzat Cebeci oldu.

 

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

toplama adamları alırsa chp normal

aslına dön chp gercek devletciliğe dön bölgesellikten cıkmalı baskan yardımcısı istifa eden karadenzili ve kürtlerden olusyor

SONUNDA BAŞARDINIZ

SEÇİMDE YIKAMAYACAĞIMIZI ANLADINIZ . TÜM PARTİYİ BİTİRDİNİZ YERİNDE AKP YE SEÇİM KAZANDIRAN KE MAL GETİRDİNİZ Mİ ARTIK MİLKETTEN KORKMANIZA GEREK KALMADI ÇÜNKÜ KARŞINIZDA RAKİP KALMADI . YOLUNUZ AÇIK OLSUN .
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23