• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Belediyeden vatandaşı sevindirecek karar! Suya yüzde 50 indirim yapıldı

Yeniakit Publisher
2020-03-27 14:02:00 -

Milli İradenin Sesi Yeni Akit

Türkiye ve dünyadaki gelişmeleri yakından takip etmek için Google listenize Yeni Akit'i ekleyin.

⭐ Bizi Google'da Takip Et
Belediyeden vatandaşı sevindirecek karar! Suya yüzde 50 indirim yapıldı

Bilecik'in Bozüyük ilçesine bağlı Dodurga Beldesi koronavirüs salgını nedeniyle beldedeki içme suyu fiyatlarında yüzde 50 indirim yaptı.

Bilecik'in Bozüyük ilçesine bağlı Dodurga Beldesi Belediye Başkanı Selim Tuna, koronavirüs tedbirleri kapsamında beldedeki içme suyu fiyatlarında yüzde 50 indirim yapıldığını açıkladı.

3 aylık indirim

Başkan Tuna, yaptığı açıklamada "Ülke olarak yaşadığımız bu zorlu günlerde belediye olarak vatandaşlarımızın ekonomilerine az da olsa katkıda bulunabilmek için içme suyu fiyatlarında (Nisan, Mayıs ve Haziran) aylarında yüzde 50 indirim yapma kararı aldık. Bunun yanında belediye hizmetlerimizde bazı ekstra önlemler aldık. Cumartesi ve Pazar günleri çöp toplama işlerimize devam edeceğiz. Cumartesi ve Pazar günleri belediyemizde 09.00-21.00 saatleri arasında bir memur ve bir çalışanımız 60 yaş üzerindeki vatandaşlarımızdan gelen talepleri karşılamak için hazır bulunacak. Yine hafta sonu su ve kanalizasyon arızaları içinde bir çalışanımız hazır bulunacak. Bugüne kadar çok şükür beldemizde olumsuz bir olay çıkmamıştır. Resmi açıklamalar dışında çıkan asılsız haberlere itimat etmeyiniz. Aldığımız tedbir kadar güçlüyüz. Lütfen evde kalın" dedi.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Vatandas

Darısı diğer Belediyelerin başına

cem

Bravo Bilecik Dodurga Beldesi Belediye Başkanı Selim Tuna'ya burdan selamlar. Biz böyle yöneticiler istiyoruz duyarlı, halk için siyaset yapan, halka hizmet eden.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23