• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Başkan Hülya Erdem: "Daha da güçlendik, kenetlendik"

Yeniakit Publisher
2020-04-06 14:44:06 -
Başkan Hülya Erdem: "Daha da güçlendik, kenetlendik"

Ceyhan Belediye Başkanlığına seçilen Hülye Erdem, "Bir yıldır Ceyhan’da yapılan hizmetlere yenilerini katarak arkadaşlarımla birlikte hizmet bayrağını daha yukarılara taşıyacağız.

Ceyhan Belediye Başkanlığına seçilen Hülye Erdem, "Bir yıldır Ceyhan’da yapılan hizmetlere yenilerini katarak arkadaşlarımla birlikte hizmet bayrağını daha yukarılara taşıyacağız. Biz biriz ve beraberiz. Daha da güçlendik, kenetlendik" dedi.

2019 yerel seçimlerinde yüzde 51 oyla Ceyhan Belediye Başkanı seçilen Kadir Aydar’ın mazbatasının YSK tarafından iptal edilmesinin ardından dün Belediye Meclisi’nde yapılan oylamada CHP Meclis Üyesi, Belediye Başkan Yardımcısı Hülya Erdem, Ceyhan Belediye Başkanı seçildi.

Aynı zamanda Adana’nın ilk kadın belediye başkanı seçilen Erdem, "Milletvekillerimize, Adana Büyükşehir Belediye Başkanımız Zeydan Karalar’a ve Başkanımız Kadir Aydar’a destekleri için teşekkür ediyorum. Ceyhan’da gelişimin, ilerlemenin önünde oluşturulan her türlü engeli güç birliğimizle ve Ceyhan’a olan hizmet aşkımızla yenmeye hazırız. Ceyhan halkının teveccühü bizimle olduğu sürece birliğimizi, bütünlüğümüzü kimse bozamaz. Gecesini gündüzüne katarak, 7 gün 24 saat hizmet anlayışı ile Ceyhan’ı tanıştıran, kuzeyden güneye, doğudan batıya Ceyhan’ın her köşesine aynı hizmeti götürmek için canını dişine takan, Ceyhan’ın gelmiş geçmiş en çalışkan başkanı olan Kadir Aydar’ın Ceyhan’da yaşattığı derman belediyecilik anlayışını aynı azimle devam ettireceğiz. 1 yıldır Ceyhan’da yapılan hizmetlere yenilerini katarak arkadaşlarımla birlikte hizmet bayrağını daha yukarılara taşıyacağız. Biz biriz ve beraberiz. Daha da güçlendik, kenetlendik. Daha önce olduğu gibi bugün de Ceyhan’ın için, Ceyhan’ın aydınlık geleceği için çalışmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23