• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Cansu Tosun kimdir?

Oyuncu Cansu Tosun kimdir?

Cansu Tosun

Cansu Tosun, 26 Ocak 1988 tarihinde Nürnberg, Almanya'da dünyaya geldi. 

Alman Operası'nda 13 sene bale eğitimi alan Tosun, aynı zamanda Almanya'da Ticaret Okulu'nu bitirdi. 

Türkiye'de oyunculuk kariyerine 2011-12 senelerinde TRT'de yayınlanan 'Küçük Hanımefendi' dizisi ile başladı.

Tosun, en son 10 bölüm sonra final yapan 'Familya' isimli dizide rol aldı. 

Cansu Tosun, Ağustos 2018 yılında Erkan Kolçak Köstendille dünyaevine girdi.

Filmografi:

Küçük Hanımefendi- 2011-12

Kayıp Şehir- 2012-13

Bugünün Saraylısı- 2013-14

İksir- 2013

Göç Zamanı- 2016

Familya- 2016

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23

Bip İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23

Bip İhbar Hattı

Yaay İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23