• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Kamp çadırı parasını "Milli Dayanışma Kampanyası"na bağışladı

Yeniakit Publisher
2020-04-03 12:22:38 -

Milli İradenin Sesi Yeni Akit

Türkiye ve dünyadaki gelişmeleri yakından takip etmek için Google listenize Yeni Akit'i ekleyin.

⭐ Bizi Google'da Takip Et
Kamp çadırı parasını "Milli Dayanışma Kampanyası"na bağışladı

MALATYA (AA) - Malatya'nın Darende ilçesinde 12 yaşındaki Sefa Karagülle, kamp çadırı almak için kumbarasında biriktirdiği parayı yeni tip koronavirüsle (Kovid-19) mücadele kapsamında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın öncülüğünde başlatılan "Milli Dayanışma Kampanyası"na bağışladı.

Heyiketeği Mahallesi'nde yaşayan Sefa Karagülle, kumbarasında biriktirdiği 369 lirayı, "Biz Bize Yeteriz Türkiyem" sloganıyla başlatılan kampanyaya bağışlamaya karar verdi.

Harçlıklarından bir yıl boyunca biriktirdiği parayı babasına vererek bankaya yatırmasını isteyen Karagülle, "Cumhurbaşkanımızın başlattığı kampanyayı duydum. Ailem de destek veriyordu ben de yazın almayı planladığım kamp çadırı için biriktirdiğim paramı kampanyaya bağışladım." dedi.

Yardım kampanyası başlatılmasına çok sevindiğini dile getiren Karagülle, "Kimse sevdiğini kaybetmesin. İnsanların sağlığı benim almayı düşündüğüm kamp çadırından çok daha kıymetli. Bu süreçte büyüklerimizin kendine dikkat etmesini istiyorum." diye konuştu.

Çocuklarının bu kararını destekleyen Karagülle çiftçi, kumbaradan çıkan 369 lirayı kampanya için açıklanan banka hesap numarasına yatırdı.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23