• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

İstanbul’da bazı ilçelerde elektrik kesintisi

Yeniakit Publisher
2014-05-03 17:56:00 -
İstanbul’da bazı ilçelerde elektrik kesintisi

İstanbul'da Beykoz, Üsküdar, Ataşehir, Sancaktepe, Pendik, Ümraniye, Kadıköy ve Şile'nin bazı mahallelerine 5 Mayıs'ta elektrik verilemeyeceği bildirildi.

İstanbul Anadolu Yakası Elektrik Dağıtım AŞ’den yapılan açıklamaya göre, Beykoz’da, 09.00-13.30 saatleri arasında, Küçüksu Mahallesi, Adaş Sokak, Millet Caddesi’nin Korkut, Akgüngör ve Tüylüoğlu sokakları, Anadolu Sitesi, Aydınlık Yapı Kooperatifi civarı, Acarkent sitesi 8, 11, 12 ve Fatih Sultan Mehmet Caddesi civarı, Acarkent Villaları 43, 46, 47, 48, 66, 75 nolu sokaklar elektrik alamayacak.

Üsküdar’da, 09.00-13.30 saatleri arasında, Bahçelievler Mahallesi, Sultan Murat ve Suboyu caddeleri, Özen Sokak, Nazlı Villaları, Trafo sokak civarı, Zübeyde Hanım Caddesi, Pelin ve Çağatay sokakları, Çengelköy Mahallesi, Altınköy Sitesi, Küçük Çamlıca Mahallesi, Libadiye Caddesi, Transmed Diyaliz Merkezi, DSİ Tesisleri, Emirkent Sitesi, Şekermaslak, Moda, Doğan, Zaferler, Coşkunlar, Çamlık, Çimen sokakları, Mehmet Akif Ersoy Caddesi, Baraj Yolu, Atatürk Bulvarı, 4. Çimen, 5. Çimen, Coşkun, Yavuz, Pırlanta sokakları, Çamlıca Evleri, Üçpınarlar Caddesi, Bilfen Koleji civarı, Adil Bey, Sarı Konaklar, Çamlıbel, Beyazgül, Yanık, Filiz, Güler sokakları, Bilnet Matbaacılık, Ünalan Mahallesi, Koç Holding İş Merkezi, Ayazma ve İsmet Paşa caddelerinin Esen, Görgün, Şahman, Şenlik, Erenler, Yaşar sokakları, Koşuyolu Mahallesi, Levazım Siteleri, Kalfa Çeşme ve Cevatpaşa sokaklar, Acıbadem Mahallesi, Sabancı Siteleri, Celal Muhtar ve Mehmet Afkan sokaklar civarı, Tekin Sokak, Havuzlar Sitesi, Faikbey Sokak, Basın Sitesi, Tophanelioğlu Caddesi, İSKİ Binası, Sırmaperde ve Köşe sokaklar ve civarında kesinti uygulanacak.

Ataşehir’de, 09.00-13.30 saatleri arasında, Kayışdağı Mahallesi, Parlar İş Merkezi, Mevlana Mahallesi, Kıbrıs, Sakarya ve Yenişehir mahalleleri ve Anafartalar Caddesine, Sancaktepe’de, 09.00-13.30 saatleri arasında, Eyüp Sultan Mahallesi, Osmangazi ve Sekmen caddeleri, İveco, Uşaklıgil, Kumcular Beton fabrikalarına ve Sultanlar civarına, Pendik’te, 09.00-13.30 saatleri arasında, Bahçelievler Mahallesi, Zümrüt Caddesi, Tel, Başak, Atılgan, Serap, Çayır, Mehtap, Yılmaz, Kanarya, Hercai sokaklara, Gazeteciler ve İnci sitelerine, Bankacılar ve Adalı bloklarına, Rauf Denktaş Lisesi ve Eryetiş Denizcilik Okulu civarına, Ahmet Yesevi Mahallesi, İnönü ve Mehmet Akif Ersoy caddelerine, Öğün, Savaş, Konak, Gökneli, Kevser, Pir Sultan, Kardeş, Eğitim, Metin, Avşar ve Orkide sokaklarına, Göçbeyli Köyü, Zübeyde Hanım Caddesi, Atayurt Caddesi, Diyalog, Süreyya, Hissedar, Cam Böceği, Tarım sokaklara, Çiftlik Kent Sitesi, Park Villa Evleri ve civarına elektrik verilemeyecek.

Ümraniye’de, 09.00-13.30 saatleri arasında, Aşağı Dudullu Mahallesi, Cami Caddesi, Bengisu Sokak civarı, Çoban Çeşme, Peron Palas Sitesi, Vatan Caddesi civarı, Ademyavuz Mahallesi, Sağlık Ocağı civarı, Çamgaz Mahallesi, Osmanlı, Barış caddeleri ve Bedir Camisi civarı ve Güneş Sokak’a, Kadıköy’de, 09.00-13.00 saatleri arasında, Fahrettin Kerim Gökay Caddesi, Saffet Rona, Feneryolu, Gedikli, Şefizade, Bestekar, Leyla, Hamdibey, Y. Turhan Demirel, Fahri Açan, Dr. Müfit Tümerkan, M. Ziyabey, Erdoğdu sokalar, Kızıltoprak İstasyon Caddesi, Hüseyinpaşa, Kahya, Hasan Amir sokaklar, Bağdat, Fener Kalamış caddeleri, Ihlamur, Itri Dede, Bağdat Çıkmazı sokaklarına, Bostancı Mahallesi, Emanet Mehmet Şevki Paşa, Bahçelerarası, Yalı Yolu sokakları, Kaya Blokları, Sporuyum Tesisleri, Mersin ve Menekşe sokaklar elektrik alamayacak.

Şile’de ise 09.30-13.30 saatleri arasında Dostlar 51-2 Sitesi, Ateşpare villaları, Durgun sokak ve civarında, Repkon Fabrikası ve Sanayi Sitesi civarında kesinti yapılacak.
ÖNE ÇIKAN VİDEO

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23