• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

emlakjet.com şimdi de Windows Phone’da

Yeniakit Publisher
2014-03-22 15:46:00 -
emlakjet.com şimdi de Windows Phone’da

Türkiye’nin en yenilikçi emlak sitesi emlakjet.com, mobil platformlardaki çalışmalarına son hızla devam ediyor. Android ve iOS uygulamaları büyük ilgi gören emlakjet.com, şimdi de Windows Phone uygulamasını hayata geçirdi. Windows Phone’daki tek emlak uygulaması olan Emlak Jet sayesinde Windows Phone kullanıcıları da artık telefonlarından anında ilanlara erişebiliyorlar.

Yenilikçi fikirlerinde hız kesmeyen emlakjet.com gayrimenkul arayanların, satmak ya da kiraya vermek isteyenlerin hayatını kolaylaştıracak çözümlerine her geçen gün bir yenisini eklemeye devam ediyor. emlakjet.com, büyük ilgi gören Android ve iOS uygulamalarından sonra Windows Phone uygulamasını da hayata geçirdi. emlakjet.com’un Windows Phone uygulaması bu platformdaki tek emlak uygulaması olma özelliğini taşıyor. emlakjet.com’un, Türkiye’de ilk kez sunulan birçok özelliğe sahip mobil uygulamaları kullanıcılardan yoğun ilgi görüyor.

emlakjet.com’un Android ve iOS uygulamalarında yer alan, Türkiye’de bir ilk olan özellikle, emlak firmaları ve ilan yayınlamak isteyen ev sahipleri, akıllı telefonlarından ve tabletlerinden fotoğraf çekerek anında ilan girebiliyorlar. Bilgisayara fotoğrafları aktarıp siteye yükleme zahmetini ortadan kaldırarak, kullanıcıların ilanlarını yayınlamak için harcadıkları süreyi 5 kat kısaltan bu uygulamalar, Android ve iOS platformlarında puanını şimdiden 4’ün üzerine çıkardı. emlakjet.com’un iOS ve Android uygulamalarında bulunan “Fotoğraf Çek Hemen İlan Gir” özelliği Windows Phone kullanıcılarının da hizmetine çok yakın bir zamanda sunulacak.

emlakjet.com’un kurumsal üyeleri mobil uygulamalardan ilanlarını güncelleyip öne çıkarabiliyor, müşterilerinin mesajlarını okuyup onlara cevap yazabiliyorlar. Gayrimenkul arayanlara da cazip kolaylıklar sağlayan emlakjet.com’un mobil uygulamalarında kullanıcılar, hızlı ve etkili bir şekilde aradıkları ilana ulaşmalarının yanı sıra, emlak sektöründeki en güncel haberleri okuyabiliyor, kredi hesaplamayı güncel faiz oranlarıyla yapabiliyorlar.

emlakjet.com’un mobil uygulamaları:

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.emlakjet.emlak.app
https://itunes.apple.com/tr/app/emlakjet.com-emlak-jet-500.000den/id476983010?l=tr
http://www.windowsphone.com/tr-tr/store/app/emlak-jet/750e7fe9-22e6-4934-8e76-2405ac020a74
ÖNE ÇIKAN VİDEO

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23