• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Başkentteki toplu taşıma araçlarında yolcu sayısı yarı yarıya azaldı

Yeniakit Publisher
2020-03-17 15:45:41 -

Milli İradenin Sesi Yeni Akit

Türkiye ve dünyadaki gelişmeleri yakından takip etmek için Google listenize Yeni Akit'i ekleyin.

⭐ Bizi Google'da Takip Et
Başkentteki toplu taşıma araçlarında yolcu sayısı yarı yarıya azaldı

ANKARA (AA) - Ankara Büyükşehir Belediyesi, kent genelinde hizmet veren otobüs, metro ve Ankaray seferlerindeki yolcu sayılarının yüzde 50 azaldığını ve 21 Mart'ta planlanan kayıp eşya satışının ertelendiğini bildirdi.

EGO Genel Müdürlüğünden yapılan açıklamada, yeni tip koronavirüsle (Kovid-19) mücadele kapsamında, Milli Eğitim Bakanlığının 16-30 Mart arasında yurt genelinde eğitime ara vermesi nedeniyle geçen haftadan itibaren otobüs, metro ve Ankaray'daki yolcu sayısının yüzde 50 azaldığı belirtildi.

Açıklamada, "Yolcu sayısının azalmasına rağmen özellikle yoğunluğun yaşandığı sabah ve akşam saatlerinde, otobüs servis saatlerimiz günlük, rutin uygulamadaki sayıyla devam etmektedir." ifadelerine yer verildi.

Öte yandan, daha önce 21 Mart'ta yapılacağı duyurulan, 2018'de toplu taşıma araçlarında unutulan ve sahiplerine ulaşılamayan eşyaların satışının ertelendiği kaydedildi.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23