• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0
Şevki Yılmaz
Şevki Yılmaz
TÜM YAZILARI

İktidarımıza çok acil çağrı!

19 Ekim 2018
A


Şevki Yılmaz İletişim: [email protected]

Bismillahirrahmanirrahıım

Yaratıcımız, Yaşatıcımız ve Yöneticimiz Allahımıza hamd; Başöğretmenimiz, Önderimiz, sevgili Peygamberimiz Hz. Muhammed (s.a) Efendimize, tüm Peygamberlerimize, izinden gidenlere, EhlîBeyti’ne, Ashabına, canımız Ana ve Babamıza, Mümin kardeşlerimize, Allah (c.c)’ın ilke ve inkılabı İslam’a tabi olanlara, Din ve Vatan muhafızı Gazi ve Şehidlerimize salat ve selam olsun!

“Allah ve Resulünü incitenlere, (Kur’an ve Sünnet’e dil uzatanlara ve eliyle kalemiyle ve diliyle eziyet edenlere) Allah (cc), dünyada ve ahirette lanet ederek rahmetinden kovmuştur. Kâfirlere zillet içinde alçaltıcı çok acı bir azap hazırlamıştır.”( Ahzab S.57) 

“Peygamber, mü’minlere kendi hayatlarından, kendi canlarından ve kendi varlıklarından daha yakın ve daha üstündür! (Ahzab S.6) ayet-i kerimelerine iman eden mü’minler olarak neredeyiz?!

Allah ve Resulünün aşığı atalarımızın şehid kanlarıyla bize teslim ettikleri bu vatan toprağında, bir taş parçası putlar ve heykeller kadar Allah ve Resulünün dokunulmazlığı olmayacak mı? Bu şimdi olmayacaksa ne zaman olacak!? 

Çıldıracağım!

Aklımı ve imanımı koru Allah’ım! 

Artık iktidardayız!

Ne zaman muktedir olacağız!?

Her an karşı karşıya kalmaktan endişe ettiğim; Allah’u Azimuşşan’ın manevi tokadıyla sarsıldığımızda, verilen iktidar başta olmak üzere; nimetler elimizden alınınca mı uyanacağız!!!

İnternet ortamının kontrolsüzlüğünden yararlanarak dine ve mukaddesata ağır hakaretler eden, yazmaktan dahi ictinap ettiğim ‘’Allah ve Resulüne yönelik sin-kaf’lı küfürlere’’ saldırılara, sövmelere ve hakaretlere ne zaman dur diyeceğiz?

Her türlü ahlaksız, cinsi sapık yayınlara ne zaman yasak koydurtacağız?

İnsanların dilediği gibi inanma ve düşünme hakları vardır. İstediği dini seçme hürriyetleri de vardır. Ama hiçbir kişinin başka bir kişiye, dine, mukaddes kitaplara sövme, hakaret etme ve alay etme hakkı, hürriyeti ve özgürlüğü asla ama asla yoktur! 

Hele hele Allah ve Resulüne saldırma hakkı, hürriyeti ve özgürlüğü asla ama asla yoktur! 

 “Yaratıcımız, Yaşatıcımız ve Yöneticimiz Allah’a ve O’nun Resulü, Önderimiz Hz. Muhammed (s.a) Efendimize, Hz. Musa (as)’dan Hz. İsa (as)’ a ve diğer tüm Peygamber Efendilerimize, Kur’an-ı Kerim’e ve diğer Mukaddes Kitaplarımıza hakaret edenlerin, sövenlerin ve alay edenlerin, vatanımıza ve namuslarımıza ihanet edenlerin İslam Nizamında yaşama hakları asla yoktur!”gerçeğini ne zaman hayata geçireceğiz?

Bu tür şeref ve iman yoksunlarına karşı; istediği an yayınlarını kesebilecek yetkilere sahip RTÜK, Siber Suçlarla Mücadele Başkanları ve kadroları nerede?

BTK ve ekibi nerede? 

Ve bunların üstündeki makamların yetkilileri nerede!?

Toplum barışına dinamit yerleştiren, inançlara yönelik sosyal medya yayınlarıyla operasyonel provokatif eylemleri planlayarak, sosyolojik travmalara ve çatışma zeminlerine sebep olabilecek bu alçak ve şerefsizlere hukuki zeminde hadlerini bildirmesi gereken ve gerekirse en sert biçimde gerekli yasal düzenlemeleri Meclise sunması beklenen Adalet Bakanı ve kadrosu nerede?! 

Millet Meclisimiz nerede?!

Savcı ve hâkimlerimiz nerede? 

Emniyet kuvvetlerimiz nerede?!  

Milli hukukçularımız nerede!?

Nefret suçları kapsamında hayata geçirilen ama yetersiz kaldığı gözlemlenen düzenlemelerin bir kez daha gözden geçirilmesi vakti hâlâ gelmedi mi?

Laisizm, Kamalizim, Kapitalizm, Sosyalizm, Komünizm vb. mikroplarla hastalanmış bu nesillerin zehirlenmesine ve yenilerinin hastalanmasına  dur diyecek Milli Eğitim ve Diyanet camiası nerede?! 

Kendi nefsimize hakaret olunca dava üstüne dava açıp hakaret edenleri anında tutuklatırken, Allah ve Resulüne ve dinimiz İslam’a hakaretler karşısında bu suskunluk niçin?

Ne zaman uyanacağız?! 

Bu şerefsiz ve alçaklar için ne zaman yasal işlemler için harekete geçeceğiz?

Allah ve Resulünü kendi canlarınızdan ve ailenizden daha çok sevmedikçe asla iman etmiş sayılmazsınız! İman etmedikçe de asla Cennete giremezsiniz!’’ buyuran Hz. Muhammed (s.a) Efendimizin aşığı olduğunu iddia eden biz ümmetleri nerede!?

Ülkemizdeki irinli medya, irinli internet siteleri, zındıkların Twitter ve Facebook hesapları yoluyla Allahımıza, Peygamberimize, anayasamız Kur’an-ı Kerim’e, Sünnet-i Seniyye’ye ve Fatih Muhammed ile Abdülhamid gibi cihan halifelerimize ağıza alınamayacak, kalemle yazılamayacak ve dille söylenemeyecek sövmeleri, hakaretleri yapan bu bir avuç putlu ve mutlu dönme azınlığın saldırılarına karşı hukuki önlenmeler alınması için iktidarımızı, milli muhalefetimizi, milli medyamızı, duyarlı STK’larımızı ve tüm Müslümanları imani ve vatani göreve çağırıyoruz!

Peygamberler ve sahabeler diyarı Diyar-ı Bekir il merkezindeki reklam panolarına Sevgili Peygamberimize iftira, hakaret ve alay içeren afişleri asan ve astırtan din ve vatan düşmanı HDP’nin o günkü belediye başkanına ve yetkililerine acilen dava açılmalıdır!

Bu şerefsiz ve alçak saldırıyı anında cami minberinden lanetleyen ve Ümmeti Muhammed-î göreve çağıran Ulu Cami’nin eskimez imamı Sait Hocamız gibi tüm peygamber varisi hocalarımızı toplumumuzu uyandırmak, bilinçlendirmek ve küfür- şirk hastalarını iman ilacıyla tedavi etmek için irşadi ve imani göreve çağırıyoruz.

Ey Müslümanlar! 

Geliniz! 

Allah’ımızın Tövbe Suresi 24. ayeti ve diğer ayet-i kerimelerinde haber verdiği ve iki yüz yıldır devam eden bela ve musibetler daha da artmadan, işgaller, geçim darlığı, boşanmalar, huzursuzluk, sel, zelzele vs. afetleri çoğalmadan Allah’ı, Resulünü ve Hakk’ın hakimiyeti uğrunda mücadeleyi canımızdan ve her şeyden çok sevelim ve tövbe edelim!! 

Nasıl mı?

Salı akşamı saat 20:45’te Akit TV canlı yayın programı “Milli Diriliş” programında anlatabilmek duasıyla Allah’a emanet olunuz.

El birliğiyle maddi ve manevi çalışmalarımızla oluşacak sadece İslami ilkelere bağlı bağımsız Türkiye’mizin yeniden dünya nöbetini beşli çeteden alması, fethin sembolü Ayasofya’mızın açılması, Mescid-i Aksa’mızın özgürlüğü ve tatil olması dileğiyle Cuma Bayramımız kutlu olsun.

Selam, sevgi ve dua ile…

 

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23