• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0
Ahmet Maranki
Ahmet Maranki
Stratrajik Oyunlar
TÜM YAZILARI

Neo-Komünist yeni dünya düzeni!

20 Ekim 2020
A


Ahmet Maranki İletişim: [email protected]

Yanlış duymadınız, bugün dünya devletlerinde uygulanan sistem yıllardır bize özgürlüklere karşı en kötü yönetim şekli olarak bildirilen Komünizm’in ve Faşizm’in çok çok üzerinde! 

90’lı yıllarda ABD’de post doktora yapan 1993 yılından 2008 yılına kadar da Rus devletlerinde TC devletim adına diplomat olarak görev yapan bir teknokrat olarak söylüyorum bunu! 

Kapitalizm’i de Komünizm’i de gördüm. Son gıda yasasında, Sayın Cumhurbaşkanı’nın ferasetiyle ötelenen konuşma özgürlüğünde de gördüğümüz gibi Dünyada ve ülkemizde yapılan uygulamalar hazırlanan yasalarda tam bir Komünizm’e ve Faşizm’e!!? Özgürlüklere karşı bir düzen önümüze konulmaktadır!

Yeni Dünya Düzeni!

Tek Dünya Devleti, tek para, tek dil, tek düzen, tek çip deniyor ya, Ahmet Maranki olarak bunu destekliyorum!? Ama Şeytan aklının esaretinde değil; “hak-hakikat” yolunda ve kontrolünde atılacak adımlarla!

Kesinlikle bir türlü dizginlenemeyen “şeytan aklının kontrolünde mankurtlaştırılmış olan insan nesine” mutlaka akıl ile yapılmayanlar cebir ile Kanun yoluyla yapılmalıdır!

Allah cc zaten yola gelmeyenlere corona meleği göndererek gereğini yapmaktadır!?!

 “İNNALLAHE KÂNE SEMİÂN BASÎRA! O, HER ŞEYİ İŞİTENDİR, GÖRENDİR!”

Bu noktayı esas alan maalesef batı ve gayrimüslim dünyada ve kurallara-nizama uyduklarından terör de yoktur! Batılılara bir şey anlatmak ikna iledir. Bir meseleyi gerekçeleriyle anlatırsın, tamam der ve düzene uyar. Ancak şark-doğu milletlerine nizam getirebilmek-bugün görüldüğü gibi ancak cebir-icbar-zorlama iledir! Onun için bu müeyyideler geç kalınmadan adaletli bir şekilde yürürlüğe konmalı! Ama sadece birilerine değil, herkese uygulanmalıdır!

Allah (c.c.) duamızı kabul etti diye düşünenlerdenim. 

Niye mi? Yaratıcı’dan aldığı ruhsatla, nesli ekini bozacağım diyen Şeytan maalesef başarılı olmuştur! Ahlâkta, adalette, sağlıkta, eğitimde, kültürde dip yaptık. İnsanlar mutsuz, umutsuz, azgın, kudurmuş, tatminsiz. Bir tarafta açlar, bir tarafta toklar. Balinaları kurtaracağız diyenler, Suriye’de fosfor bombalarıyla yok edilen bir milyon insanı göremiyor!

MEDYA HOKKABAZLARI!

Avrupa’nın göbeği Srebrenitsa’da 500.000 kişiyi diri diri yakanları medya neden göstermedi?! Çünkü ışığın, yani Şeytan’ın köleleriydi! Şeytan neyi gösteriyorsa onu görüyorlardı. Zaten Allah demiyor mu;

 “Andolsun biz, cinlerden ve insanlardan birçoğunu cehennem için yarattık. Bunların kalpleri vardır ama kavrayamazlar; gözleri vardır ama göremezler; kulakları vardır ama işitemezler. Onlar hayvanlar gibidir, hatta daha da şaşkındırlar. İşte asıl gafiller onlardır.” A’râf 179

Bir kediye bile “gel pisi pisi” deyip rızkınızı paylaştığınızda sevgisini gösterip şükrediyor! Kâinat da öyle. Toprağa fidan dikiyorsun, ağaç olup meyve veriyor. İneğe ot veriyorsun, sütüyle şifa veriyor. Peki insan ne yapıyor? 

İnsan, Şeytan aklının kontrolünde ihanet ediyor!

Evet, Allah cc baktı ki bu kullar Şeytan’ın yolundan gidiyor, onun eliyle düzeltmeye çalıştı! “Şeytanın eliyle adalet edip intikam alırım” ayetinin tezahürünü yaşıyoruz! Corona meleği geldi ve dünyayı olması gerekene döndürmeye çalışıyor!

VEZİR DE OLUNUR; REZİL DE!

Bugün televizyon elinizdeyse, Deccal’in davulu olmaktan çıkar; Allah’ın, hakikâtin sesi olmaya başlar! 

Dünyayı idare edenler bu sistemi ele geçirdi! Petrol, gaz gibi hayati enerjilerle hükümetlere devletlere hâkim oldu. 

Sonrasında, gıdayı kontrolüne aldı! İyileştirmeyen ilâçlarla bir darbe daha vurdu! İnsanları şehir hastanelerine mahkûm ederek, bir darbe daha!! Sonunda ‘kalan sağlar bizimdir’ diye ‘aşı ve çipleme’ yoluyla yüzde yüz hâkimiyete doğru gidiyor!

Kısaca insanlık kontrol altına alınıyor!

HAKSIZLIK KARŞISINDA SUSAN DİLSİZ ŞEYTANDIR!

İnsanları cem eden, toplayan camilerimiz ne oldu? Peki ya haccımız? Biliyorsunuz, büyük zatlardan pek çoğu Hacca gitmemiş. Bediüzzaman diyor ki; “Hacca baktım, hicap edip sustum!” Hacc, toplantı yeri. Büyük cem olma yeri. Ama ne hikmetse kimse konuşmuyor? Bu sebeple Allah Resulü’ne 30 yıl hasret kaldım!

Birkaç yıl evvelki hac ziyaretimdeyse değişen hiçbir şey olmadığını ve oraların podyuma döndürüldüğünü maksadından çok uzak bir hayatı ibretle temaşa ettim!! Tamamiyle süslü püslü fotoğraf çekim mekânı olmuş! Kimsenin aç-tok var mı, nereye kime hizmet etmeliyiz derdi kalmamış..! Bunları konuşmak da yasak zaten! Cumalarda cem olup derdimizi paylaşacaktık; bunlar da ortadan kalktı ve konuşan kimse yok!!?

KIZIL ELMA ŞUURUYLA VAZİFEMİZİ YAPTIK!

Dünyanın pek çok bölgesinde ‘ilmin zekâtı’ kabilinden 2500 konferans verdik. Yazdık, ürettik, çalıştık ama 57 soruşturma geçirdik! Pek çok ceza verildi ama yılmadık! Baktık ki “Mağlup olduk Ya Rabbi!” diyen sahabelerimiz gibi dua ettik ve Allah meleğini gönderdi de dünya yeniden dizayn edildi.

Şeytan aldığı ruhsatla bütün gücüyle saldırıyor! Müslüman uyanık olmalı vesselam!!

WhatsApp İhbar Hattı: 530 200 00 96

 

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

leşe rağbet

Üç çeyrek yüzyıl dünyada rezil ola ola ve insanları rezil ede ede varlığını sürdüren ve sonunda geberen komünizmin yeni sahipleri maalesef pek çok eski milli gorüşçü ihtiyarlardır. Bunlar komunizmi islama göre revize edip yeniden yayacaklarmış! (Ülkücülerden de bir hayli yeni komünist tanıdık. Gülsek mi ki, bilemiyorum!)

Fira

Atış serbest...hdf flu... arpacık net... sonuç havanda su dövme...
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23