• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0
Ahmet Maranki
Ahmet Maranki
Stratrajik Oyunlar
TÜM YAZILARI

Avrupa Seferindeyiz

16 Ekim 2018
A


Ahmet Maranki İletişim: [email protected]

Merhaba kıymetli dostlar. Avrupa seferimiz muhteşem başladı. Güllerle, çiçeklerle ve samimiyetle karşılandık. Gurbetçilerimiz anavatandan gelenlere samimi bir şekilde kucak açıyor ve bütün fedakârlıklarıyla bir beraber olup daha güçlü olmanın mutluluğunu yaşıyorlar.

Düsseldorf’taki gönüllü kuruluşlarla ziyaret faaliyetlerimizden sonra Frankfurt Hessen eyaleti Meinz bölgesindeki çalışmalarımıza devam ediyoruz. Pazar günü binlerce insanımızla yaklaşık  3,5 saatlik bir konferans verdik. Bizleri can kulağıyla dinlemelerinin ardına sorularına birebir cevap verdik. Uzun kuyruklar oluşturan kıymetli takipçilerimizin, kozmik bilimden istifade etmek istemesi bizi çok sevindirdi. Yaşanan  Fetö hadisesinden ve diğer paralel yapılara  olan yaklaşımlardan sonra bilhassa bu bölgedeki diyanet camilerine halkın teveccühünün kazanılması, yeni atanan imamların gayretleri göze çarpıyor! Berlin’deki en önemli hadiselerden biri de Allah rahmet eylesin Mehmet Zahit Kotku hocamızın külliyesinde pek çok sevenleri ve işadamlarıyla akşam sohbetimiz çok verimli geçti ve eski hatıraları yâd ettik!

 Avrupalı kardeşlerimiz Muhammet’i ve ehlisünnet noktasında  “aynı çatı” altında bir araya gelmeli ve cem olmalı. Kütüphanesinden spor salonuna, konferans salonlarından helâl yemek salonlarına, kıraathanesinden sosyal aktivite alanlarına kadar “geleceğimiz gençler” için vakit geçirecek ortamların oluşturulması zaruri hale gelmiştir!

Evet, yaşlılarımıza sahip çıkalım ama camilerin sadece 50-60 yaşın üstü hayızdan-nifastan kesilmiş yaşlıların mekânı olmasından kurtarılıp; genç hanımlar ve kızlarımızın da faydalı işlerle meşgul olacakları ruhsal ve bedensel arınmalarının sağlanabileceğini emniyetli  bir mekâna dönüştürülmesi gerekmektedir. 

15 yıl önce AB sürecinde Hollanda Zaandam şehrinde diyanete bağlı Sultanahmet Camii açılışında verdiğim konferansta sayın büyükelçimiz ve eğitim müşavirinin olduğu programda yarım saat beklemiştik; çünkü kadınlarımız ve genç kızlarımız çok amaçlı salonda spor yapıyordu…? Diyanet İşleri Başkanı’mız ve Recep Tayyip Erdoğan’ın Camiler Haftası’nda yaptığı konuşma ile camilerin fonksiyonlarının geliştirilmesinin  ve gereğinin yapılacağını kanaatim tamdır.

Seferimizde Berlin’de Türklerin yoğun olduğu bölgelerde Kozmik Yaşam Merkezleri açılış çalışmalarımız devam ediyor. Avrupa’dan Türkiye’ye sesimizi duyurmak daha kolay olacak. Türkiye’de sadece Allah’a kul ve habibine ümmet olup ahrette bizi kurtaracak bir eser bırakmak ve haksızlık karşısında dilsiz şeytan olmamak yetmiyor maalesef…!

Artık kontrol belli bir gücün elinde ve muhalefete kapalı. ‘Bildiğini yapan’ kadroların eline geçti, demek istemiyorum. Bilenlerin bilgisine kulak veren yok. 

Gittiğim yerde Yeni Akit gazetesi yazarı olarak hem gazeteyi hem de Türkiye’ye soruyorlar haklı olarak biz de dilimiz döndükçe anlatmaya çalışıyoruz!

Yeni Akit gazetesinden Abdurrahman DİLİPAK gibi son zamanlarda medyadaki bazı canhıraş çırpınışların da mutlaka hükümet ve Recep Tayyip Erdoğan nezdinde mutlaka ses bulup cevaplanması lazım gelen konulardır!

Ben sahamla ilgili çok uğraştım ama birilerini aşamadığın için şimdilik sefer kararı aldık zafer yakındır diyoruz!

İşte bir ayağımız Avrupa’da! Haklıların sesleri kısıldı ve kısık sesleriyle söyleyebildikleri şeyleri de birtakım reklâm gibi gelir kaygılarıyla ikinci-üçüncü plânlara itilmesi, âşikar olarak Medya dünyasında, kanallarda ve kalemşörlerde görülmektedir. Demokrasi adına ülkemiz için karanlık günler önümüzde; böyle giderse 31 Mart seçim sonuçlarının da ülkemiz için bir felâket olacağı kanaatindeyim! Değişir mi, değişmez.! Ama mutlaka bir şeylerin değişmesi lazım!

 Artık  siyaseti bugünkü manada yapanlara bıraktıktan sonra sadece emri bil marufu vazifemizi yaparak siyasi yazılarıma son verdiğimden bu konuda da yorum yapmak istemiyorum.

Son olarak Efendimiz sâllallahu âleyhi vessellem’in hadisinde buyurduğu “Ümmetim âhir zamanda 73 fırkaya ayrılacak. Biri “fırka-i nâciye” kurtulanlardan olacak !” İşte o “bir”in içine girmek ve bu kitleyi genişletmek için “Kozmik Bilim ve Bilinç” seminerlerimizle aydınlığı yaymak ve güzellikleri paylaşabilmek için seferimiz devam ediyor!

Avrupada’da Türkiye’deki gibi “kozmik yaşam”ın sırlarını ve stratejik araştırmalarımızı, ‘aklı gözüne inen’lere gösterebilecek ilim fen merkezli çalışmalarımıza devam ediyoruz.

Hedefimiz “O”nu razı etmek. “O” razı olsa; bütün dünyanın size karşı olmasının hiç ehemmiyeti yoktur. Bir dahaki yazımda Kuzey Avrupa seferlerinden izlenimlerimle devam edeceğiz. 

Avrupa’yı görünce Anadolu’nun ve insanının kıymetini çok daha iyi anlaşılıyor!

Hocam derdi ki: oğlum dünyada dünyevi ve uhrevi yaşanacak bir yer var o da şehit kanlarıyla bize vatan olarak bırakılmış Anadolu topraklarıdır sahip çıkarız..!

Her şeye rağmen zaman bir olma, diri  olma ve birlikte daha güçlü olma zamanıdır!

Tüm Anadolumuzun güzel insanlarına sevgi  sunarken muhabbetle selâmlıyorum.

WhatsApp bilgi hattı: 

0530 200 00 96

 

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23