• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0
Ahmet Maranki
Ahmet Maranki
Stratrajik Oyunlar
TÜM YAZILARI

2+2=4 mü, 5 mi eder!?

07 Mayıs 2021
A


Ahmet Maranki İletişim: [email protected]

Koronavirüs nedir, insanlara zararlı mı? Virüs mü? Yoksa bir mikrop mu? Yoksa mikrop üzerinde çalışılmış bir mutant mı? Havada suda gezen mi, yoksa bedenimizde yaşayan bir şey mi? Kısaca kendi içimizden çıkan bir şey mi?

Bir toksin bedene girdiğinde hücre, RNA onu hemen alır ve absorbe eder mi? Bağışıklığın gücüne göre atar gider, yok olur mu?

Tabi bütün bunlar yıllardır gribal enfeksiyonlarda yaşadığımız gibi bu ara biraz ateş çıkar vs. Tecrübelerimle bunu böyle görüyorum. Hapşırınca, öksürünce ne denirdi eskiden? “Şifayı kaptın!” Zaten kısa sürede iyileşirdik. 

Yoksa gerçek bu mu!!?

Beden yaratılış gereği, doğal döngüsüyle ilkbahar ve sonbaharda kendini temizler. 15 yıldır uyguladığımız detoks programlarımızda, yıllar içinde bedenimizde biriken ve hastalanmamıza sebep olan toksinleri kalın bağırsak, karaciğer, safra kesesinden temizleyerek immüniteyi arttırıp, hastalıklara karşı direncimizi arttırıyoruz. Gelin görün ki doktor ve bilim adamları bu metodlarımızdan bahsetmiyor, bilmiyor çünkü! Üstelik, toplumun sağlıksızlaştırıldığını görüp anlatmaya başladığımızdaysa aynı bu koronavirüs hadisesindeki gibi belirli kişi ve gruplar itirazlarını yapıp bizleri mahkeme kapılarında yıllarca dolaştırdılar! Çok şükür hep biz haklı çıktık! Coronada da sanki böyle bir şey hissediyorum, birileri bir şeyler yapıyor!!? Korkarım kısa bir süre sonra bunların hepsi “Yanıldık, aldatıldık..vs” diyecek yine biz haklı çıkacağız!

 Tabi bu ara ülkemizin ekonomisi, insanlarımızın sağlığı misli ile bozulmuş olarak yeni coronaları-“cambaza bak!” uyutmaları ile, mutasyonları, tabii ki; bu necip milletin asıl ve asil evlatları ile bilmem kaçıncı dalga geçişlerini bekleyeceğiz!!?

Maalesef “tarihten ibret almadığımız” için “farkındalığı insanlar” dışında herkese bunu tekrar tekrar gösterecekler!

Pek çok hekimin ‘eskiden’(!) söylediği gibi insanlar yılda iki defa ‘influenza’ denen gribal enfeksiyonla temizlenirdi! Detoks yapardık, toksinlerimizi atardık! Peki, bugün söylendiği gibi virüs varsa insana zararlı mı? Bizleri bu ölüm yolculuğuna çıkaran virüs değilse, zararlı olan nedir?! Laboratuvarda mutant hale getirilmiş zararlı bir mikrop mu, çözüm diye gösterilen aşılar mı..?! İçine konulan maddeler, bunların seyreltilmişiyse..?!

Toplumun içindeki binlerce kişi bu mikroplarla canlı bomba gibi dolaşıyor mu o zaman!!?

HASTALIK NASIL ANLAŞILIYOR?

Çocuk diyor ki ateşim var. Peki ateş kötü bir şey mi?! Bir hastalığın mikrobunun pozitif çıkmasıyla tedaviye başlanıyor. Tedavilerde neler var, kimse bilmiyor! Yanlış tedavilerle kişi hastaneye düşüyor, oradan entübelere gidiyor, sonra içinde ne olduğunu bilmediğimiz aşılara..!? Dedektörlerle bile tespit edilebilen nanobotlar-mikroçiplerle, cıva, alüminyum gibi toksik ağır metallerle ve hangi hayvanlardan alındığı ‘söylenmeyen’ ama araştırılınca toksik-zehirli olup büyük yan etkileri olabilecek antikorlarla insanlar aşıdan ölüyor mu..??!!

 Milletimiz öğrenmek istiyor! Kobay değiliz diyor!!? Pek çok ülke aşıyı yasakladı, virüsün izolasyonu mümkün değil diyorlar! 

Mucidinin bile net sonuç vermediğini söylediği, hatta sahte salgından önce öldüğü!!? Bu testi neden yapıyoruz??!!

 Neden maske taktırıyorlar?! Tedavisi yok deyip duruyorlar! DSÖ’nün felsefe doktoru başkanı! Acaba hangi küresel sermayenin gücüyle oralarda duruyor??!

YILLARDIR GRİBAL ENFEKSİYONLARDA 

MASKE Mİ TAKILDI?!

Milletin ağzını kapatıp oksijenini keserek kanser riskini de arttırıyorsunuz!! Alerjisi olanın oksijen alması lazım diyenler, oksijen kalp yetmezliği yapıyor diyen uzmanları ve araştırmaları biliyor mu? Maske kollektördür, mikropları biriktirir. N95 maskesinin bile, bir milyon partikülden engellediği % 95’den kalan 50 bin partikül ne oluyor?! Yani mikroplar girebiliyor, virüsler dahil!

Maksat oksijen almayı engelleyerek bağışıklığı, immün sistemini düşürmek, bozuk gıdalarla ve kirlettikleri hava, su, toprakla hiçbir yerden beslenemeyen beden ve ruh yapısındaki yıkımı hızlandırmak mı..??!!

 7,5 milyar insanı katletmeyi düşünenlerden haberiniz var mı??!! 

20 yıl önce yazdım, 3000 programımda da anlattım. Hedef 500 milyonluk ‘köle’ insanlık! Bunların cahilce ötelenmesinin ceremesini gün be gün görüyoruz! Tedbir alınmadıkça daha da karanlığa batıyoruz!

PCR TESTLERİ 20°’DE MUHAFAZA 

EDİLMELİ, EDİLİYOR MU??!

Bir soru daha. Genetik şifre aktarımı yapıldığı söyleniyor, olabilir mi? Paralel çetelerden birinin tetikçisinin, Türkiye’den topladığı kan örneklerini, insanımızı kobay yapabilecek gen haritasını ABD’ye satılıp global şirketlere ve bilgi havuzlarına aktarıldığını bilmiyor mu yetkililerimiz?! Osman Durmuş’a rahmet olsun, bakanlıktan oluş sebeplerinden biri de budur!

Son yapılan aşılarda koruma yani antikor gelişim oranları yüksek mi? Sıfır mı? Ölüm oranları kaç?! Mutlaka açıklanmalıdır!!?

Aşı karşıtlığı(!) ile ilgili açıklamalar yapanlara.. Bunlar da “Vatan hainliğinden fazlası vardır! Eksiği yoktur” diyenler yanında “Aşı yaptırmayanlar vatan hainidir!.. Kız bile verilmemelidir.. ” diyen ünlü “kalpsiz” cerrahlara kadar Anadolu’muzun asıl ve asil insanlarına “tehdit ve hakaretler yağdıran” efendilerine kölelik yapıp demokratik haklarımızı hiçe sayan sözde bilim adamları yakında mahkemeler açılmadan ve toplumsal tepkiler yükselmeden soralım; iki artı iki dört mü, yoksa beş mi eder!

Yöneticilerimizce milletimiz aydınlatılmalıdır!!?

Dünya mazlumlarının ve Türkiye’nin umudu Cumhur İttifakı lideri Recep Tayyip Erdoğan’a ve hükümete karşı yapılan bu spekülatif ve provokatif oyunlara karşı acilen tedbir alınmalı; gereği yapılmalıdır.. Vesselam.

WhatsApp İhbar Hattı: 530 200 00 96

 

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Atıf

Sayın yazar, dogru bir insan okdijensiz yapamaz Dsö kimse güvenmiyor zaten.Lakin yonetenler nasıl anlamiyor onuda bilmiyoruz. Cigerler Oksijensiz olmaz işin ilginç yani Çin nasıl olduda 3 ayda sıfirladı halada cok yuksek görükmuyor yani çikan ulke Bol bol Dunyaya Aşi satıyor kendileri turp gibi.Mesela wuhanda çıkan virüs neden Çin in diger şehirlerinde hiç görülmedi Bu Soruyu Duşünmek Lazım Sanki bir Oyun gibi.

Şahika

Allah razı olsun..!
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23